Provoacă "Iadul Verde"!

cu TheAutoExperience

Închirieri mașini sport!

Încearcă cele mai performante mașini ale zilelor noastre!

Hot Taxi Lap

Lasă în urmă tribunele aglomerate pentru o experiență reală de circuit!

Excursii auto

Experimentează tot ceea ce zona circuitului Nürburgring are de oferit!

Evenimente Trackday

Evenimente cu piste rezervate pe cele mai bune circuite din Europa!

Supercar Experience

Include cele mai bune momente dintre toate pachetele noastre de excursii auto!

Pachete Formula 1

Monaco, Monza, Silverstone și altele. Obține mai mult de la experiența ta Formula 1!

Pachete competiții VLN

Seria Ultimate VLN Race Weekend este potrivită pentru escapade motorsport stimulante!

Vrei să participi la evenimentele motorsport organizate de noi pe circuite?

Distracție maximă pe circuit!

TheAutoExperience este partenerul oficial și reprezentantul exclusiv în România al RSR Nürburg, cel mai mare furnizor de servicii motorsport de pe Nürburgring – Germania. RSR Nürburg și-a construit o reputație de excelență în ultimii 15 ani pe celebra pistă de curse Nürburging pentru instruirea pe circuit a conducătorilor auto, închirierea de mașini sport de lux și mașini de curse, evenimente auto excepționale și excursii auto.

Oferim astfel clienților din România o plajă bogată de servicii motorsport – atât pentru pasionații amatori de curse, cât și pentru profesioniștii din domeniu, – pe circuitul Nürburgring și alte circuite celebre din Europa, precum Spa-Francorchamps, Hockenheim, Zolder, etc.

Asistența completă a clienților în vederea configurării pachetelor motorsport include rezervări pentru mașini și circuite, organizarea zborurilor, transport până la și ridicare de la aeroporturi, efectuarea rezervărilor la cele mai bune restaurante și locuri de cazare în apropierea circuitelor, închirierea mașinilor sport și achiziția biletelor de acces pe piste.

Clienții din România pot efectua rezervările și achiziționa pachete motorsport direct din România și în limba Română.

Închiriază mașini sport pe Nürburgring
Vezi flota noastră auto +

Închiriază mașini sport pe Nürburgring

Îți punem la dispoziție spre închiriere cele mai performante mașini ale zilelor noastre, oferindu-ți posibilitatea de a conduce de la modele Alfa Romeo, până la Renault Clio Cup, Megane RS265 and R26.R, Lotus Exige 240S & 2-Eleven, BMW M3, Porsche GT3 și GT3 RS, Nissan GT-R, Ferrari 458 Italia, Radical SR3 SL, BAC Mono și multe altele!

Hot Taxi Lap cu Sabine Schmitz
Vezi mai multe detalii +

Hot Taxi Lap cu Sabine Schmitz

Așează-te într-una din mașinile noastre de curse și lasă în urmă tribunele aglomerate pentru o experiență reală de circuit. Orice pasionat auto trebuie să încerce pachetele noastre de tip Hot Taxi Lap pe circuitele Nürburgring, Spa-Francorchamps, Hockenheim și altele. Exclusiv la RSR – plimbări de tip “Ring Taxi” oferite de Sabine Schmitz!

Excursii auto
Vezi mai multe detalii +

Excursii auto

Experimentează tot ceea ce zona circuitului Nürburgring are de oferit. Excursiile noastre auto variază de la introducerea perfectă a circuitului prin pachetul “Nürburgring Road Tour”, vizitarea faimoaselor castele din regiunea Eifel în mașini clasice, până la plimbările cu “Supercar-uri” și Escapadele pe Autobahn -autostrăzile Germane fără limită de viteză!

Evenimente Trackday
Vezi mai multe detalii +

Evenimente Trackday

Zile cu piste rezervate (Trackdays) pe cele mai bune circuite din Europa - Nürburgring, Hockenheim, Circuit de Spa-Francorchamps și altele! Pachetele Trackdays Premium înseamnă că poți experimenta aceste circuite uimitoare în modul în care acestea ar trebui să fie – cu trafic limitat, într-un mediu sigur și controlat!

Cursuri de îndemânare și drifting
Vezi mai multe detalii +

Cursuri de îndemânare și drifting

Necunoscut pentru mulți, Nürburgring are două facilități de formare pentru șofat. Situate în spatele pistei de Grand Prix, aceste centre de instruire sunt folosite pentru a oferi instrucții privind controlul mașinii în situații de urgență. Aceste cursuri echipează conducătorii auto cu un set de aptitudini îmbunătățite, pentru a putea fi utilizate în condusul pe circuit și cel de zi cu zi.

Vezi competițiile VLN în direct
Vezi Ultimate VLN Racing Weekend +

Vezi competițiile VLN în direct

Seria de curse VLN se organizează de 10 ori pe an pe Nürburgring… este cea mai populară caracteristică a calendarului, cu sute de mii de fani care participă la curse ca și spectatori și este vizionată de peste 1.3 miliarde de oameni la TV – este nu numai popular, dar și foarte palpitant!

Pachete Formula 1
Vezi pachetele Formula 1 +

Pachete Formula 1

Nürburgring, Monaco, Monza, Silverstone... dacă ai participat vreodată la o cursă Formula 1 pe un circuit, vei înțelege cât de implicat poți deveni în lumea motorsportului. TheAutoExperience te ridică la următorul nivel, permițându-ți să conduci pe unele dintre aceste circuite faimoase - făcând aceste pachete foarte speciale.

Intră în competiție pe Nürburgring
Vezi mai multe detalii +

Intră în competiție pe Nürburgring

Concurează pe cele mai faimoase piste de curse din lume. Oferim opțiuni de pachete cu suport complet pentru toate nivelurile de experiență – managementul echipei, licențieri, acces pe piste, logistică și suport mecanic. Tot ce trebuie să faci este să vii, să concurezi și să te bucuri de experiență!

Oferă un Voucher Cadou
Vezi mai multe detalii +

Oferă un Voucher Cadou

Experiența supremă de condus… mai bine de atât nu se poate! Oameni din toată lumea fac pelerinajul către acest loc, care este considerat "Disneyland-ul mașinilor, Mecca motorsportului, Sfântul-Graal" pentru pasionați! Acum ai șansa de a oferi acest cadou uimitor. Oferă o experiență de neuitat celor dragi.

 •  " Pot să spun fără rezerve că pilotajul pe Nürburgring a fost cea mai tare experiență din viața mea! "
  Radu Dumitrescu - MBA at IESEG - School of Business
 • "If you want to drive within your limits at very high speeds then Ron’s coaching is essential."
  Rupert Douglas Pennant, UK
 • "If you are about to race on the Nordschleife you will need RSR team."
  Simon Hadfeld - SHRacecars
 • "Just wanted to thank you and the team for a great 3 days in both Spa and Nürburgring. I really loved every second of it and ensure you that I will be back."
  Carlos Asciutti
 • "If you want the ultimate track driving experience, RSR Nürburg offer the ultimate learning experience."
  Ben Guynan - Classic & Sports Car
 • "Thank you thank you thank you! I have never had so much fun on the track. If you've ever wanted to drive the Nürburgring Nordschleife, RSR Nürburg is the way to go."
  Ed Dennison

RSRNürburg în cifre

25+

ANI DE EXPERIENȚĂ MOTORSPORT

60+

VEHICULE SPORT DISPONIBILE

30+

PACHETE PRECONFIGURATE

2000+

CLIENȚI MULȚUMIȚI
Avem experiența de a furniza tot ceea ce lumea motorsportului are mai bun de oferit.
SUS