Despre TheAutoExperience și RSRNürburg

Noi, cei de la TheAutoExperience, facem parte din categoria pasionaților auto care au fost în permanență în căutare de servicii de calitate. Dorința noastră de a primi astfel de servicii ne-a motivat să dezvoltăm ambițiosul proiect TheAutoExperience.

Sub marca TheAutoExperience funcționează o echipă de specialiști pasionați ai domeniului auto. Cu ajutorul experienței lor, oferim servicii complete în domeniul auto pentru clienți din România în toată Europa.

Ne mândrim cu faptul că ne-am ambiționat să ducem proiectul TheAutoExperience la extrem în ceea ce privește serviciile de calitate și suntem echipa care se concentrează cu adevărat pe interesele clientului. Dorim să oferim clienților noștri ceea ce considerăm că lipsește în domeniul auto din România: servicii impecabile livrate cu precizie nemțească.

Acesta este principiul pe care am construit serviciile noastre și aceasta este filozofia pe baza căreia vom deveni brandul care oferă cele mai bune servicii din România în domeniul auto.

Din 2014 TheAutoExperience este partenerul oficial și reprezentantul exclusiv în România al RSR Nürburg, cel mai mare furnizor de servicii motorsport de pe Nürburgring – Germania. RSR Nürburg și-a construit o reputație de excelență în ultimii 15 ani pe celebrul circuit Nürburging, pentru instruirea conducătorilor auto, închirierea de mașini sport de lux și mașini de curse, evenimente auto excepționale și circuite turistice auto.

Oferim astfel clienților din România o plajă bogată de servicii motorsport – atât pentru pasionații amatori de curse, cât și pentru profesioniștii din domeniu, – pe circuitul Nürburgring și alte circuite celebre din Europa, precum Spa-Francorchamps, Hockenheim, Zolder, etc.

Asistența completă a clienților în vederea configurării pachetelor motorsport include rezervări pentru mașini și circuite, organizarea zborurilor, transport până la și ridicare de la aeroporturi, efectuarea rezervărilor la cele mai bune restaurante și locuri de cazare în apropierea circuitelor, închirierea mașinilor sport și achiziția biletelor de acces pe piste.

Clienții din România pot efectua rezervările și achiziționa pachete motorsport direct din România și în limba Română. Avem experiența de a furniza tot ceea ce lumea motorsportului are mai bun de oferit.

Despre RSRNürburg – Povestea RSR

Majoritatea cititorilor probabil și-au dat seama până acum ca RSR reprezintă Ron Simons Racing. Iată povestea pe scurt:

RSRacing a început în 1995 sub numele RSRacing BV înregistrată în Olanda. RSRacing BV este specializată în producția și asamblarea suspensiilor destinate mașinilor sport și de curse. Suspensiile RSR sunt vândute la nivel global prin intermediul unor rețele de dealeri.

Ron a dezvoltat și testat suspensiile în timp ce a concurat cu mașina lui de curse un GTV6 dar și cu Ferrari 308GTB GULF pe diferite circuite ca: Zandvoort (Olanda), Brands Hatch (UK), Spa Francorchamps (Belgia) și Nürburgring (Germania).

În anii 90’ Ron s-a ocupat de instrucții de pilotaj pentru Porsche și Ferrari. După ce a pus bazele „75Experience” în Nürburg, Ron a înființat școala de pilotaj RSRNürburg în 2002. Firma își are sediul în incinta Nürburgring în Germania și oferă spre închiriere mașini sport și ține instrucții de pilotaj.

Ron este de asemenea autorul revistei Petrolhead Planet Nürburgring, care este un ghid atât pentru piloți cât și pentru turiștii care vizitează ciruitul Nürburgring.

Una din cele mai importante evenimente ale RSRNürburg a fost găzduirea lansării super-mașinii Nissan GTR pe Nürburgring în 2008 și organizarea altor evenimente majore pentru mărcile Dunlop și Lotus. RSRNürburg deservește peste 1000 de clienți pe an care vizitează Nürburgring din toate colțurile lumii.

În 2009 RSRNürburg s-a extins cu compania RSRSpa, care începând din vara anului 2009 oferă aceleași servicii pe circuitul Spa-Francorchamps din Belgia.

În 2010 RSR a semnat un contract de colaborare cu producătorul Lotus Cars Hethel, prin care Lotus oferă mașinile pentru școala de pilotaj RSR atât pe circuitul Spa-Francorchamps căt și pe Nürburgring. RSR în schimb oferă pentru Lotus ajutor în organizarea evenimentelor cu pistă rezervată de tip Trackday, instrucții de pilotaj și oferă drive test pentru potențialii clienți ai mărcii. RSR este de asemenea partener Renault Sport și furnizează toată gama de mașini sport și de performanță ale acestui producător francez.

„TheAutoExperience și RSR oferă experiența accesibilă de circuit și competiții motorsport, toate all-inclusive, cu instrucții de pilotaj de cea mai înaltă calitate, oferind o gamă largă de mașini sport pe orice circuit de curse din lume”

SUS