Escapadă motorsport de lux pe Nürburgring

Durata: 2 nopți, 3 zile

La plecarea din România îți vom asigura transportul la aeroport într-o mașină de lux cu șofer din orice locație a tării. Odată ajuns în Germania, vei avea în continuare la dispoziție transport cu o mașină de lux și șofer, care te va ridica de la aeroport și te va duce direct la cel mai luxos hotel din Nürburg.

Camera cu vedere spre circuitul Grand Prix și Bucla Nordică face experiența ta să fie unică, atunci când auzi zumzetul mașinilor care trec pe pistă. Acum, din moment ce ești un pasionat auto, este normal ca super-mașina exotică închiriată să te aștepte în parcarea hotelului… și te va aștepta.

Având opțiuni de a alege din cele mai celebre modele auto sport de top ca: Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Porsche și multe altele, știi că următoarele câteva zile vor fi speciale. Acest lucru pare potrivit, deoarece dacă ieși pe străzile din Nürburg, fiecare a doua mașină este un model special și vei vedea o serie de mașini rafinate, asftel din acest punct de vedere acest loc poate rivaliza cu orașele mari, inclusiv Monaco.

În următoarele trei zile îți vom stârni simțurile în mai multe moduri și forme, având în vedere că îți vom pune la dispoziție excursii private cu helicopterul deasupra pistelor de curse și a regiunii uimitoare Eifel. Vei putea conduce super-mașinile închiriate pe drumurile întortocheate de munte, proiectate și realizate de către cei care ne-au dăruit și circuitul Nürburgring.

Te vom purta în excursii exclusive pe piste unde îți vom prezenta istoria fascinantă a circuitului, vizitând locuri cu vedere impresionantă spre pistă, unde îți vom explica importanța măsurilor de siguranță, traiectoriile corecte de încadrare în curbe, toate în timp ce urmărim piloții de curse cum încearcă să stăpânească celebra Buclă Nordică.

Vom vizita complexul Ring Boulevard și îți vom arăta cele mai interesante momente din istoria detaliată a circuitului Nürburgring în Muzeu. Încercarea abilităților tale pe pista de Go Kart al lui Michael Schumacher este de asemenea pe listă, așa cum este și cel mai bun loc de ‘shopping’ pentru to sumedenie de lucruri legate de domeniul auto.

Pilotează pe faimoasa Buclă Nordică (Nordschleife), pe pista Nürburgring Grand Prix și pe circuitul Spa-Francorchamps din Belgia în doar o singură vizită la noi. Îți poți face timpii de circuit în mașini de curse special pregătite începând de la modelul Lotus Exige până la BMW M3 sau Porsche GT3, ca să numim doar câteva. Aceasta este experiența pe care sigur vrei să o trăiești!

Acest pachet este personalizabil în orice formă, de la un weekend normal la weekenduri cu competiții. Rezervarea în avans este de obicei esențială pentru a avea toate ingredientele care să funcționeze bine împreună.

Opțiunile suplimentare disponibile pe perioada vizitei tale includ:

 • Tur în regiunile viticole din apropiere
 • Fotograf și/sau cameraman profesionist pentru a surprinde esența weekendului tău pe Nürburgring
 • Un ghid / consultant dedicat disponibil permanent pe perioada vizitei tale
 • Pilotare contra timp pe unul din cele mai bune circuite din lume: Spa-Francorchamps care se află la doar o oră distanță
 • O excursie auto extinsă în jurul frumoasei regiuni Spa-Francorchamps din Belgia

Opțiuni de închiriere auto

 • Ferrari 458 Italia
 • Ferrari California
 • Lamborghini Gallardo LP560-4
 • Audi R8 V10
 • Nissan GTR
 • Mclaren MP4-12C
 • Mercedes SLS AMG & Roadster
 • Bentley GTC
 • Aston Martin DB9 & Rapide
 • Maserati Gran Turismo
 • Porsche Carrera GTS 4 Cabriolet
 • Rolls Royce Phantom


Perioada de închiriere este de minim 3 zile.

Rezervări și Informații

Pentru mai multe informații și rezervări ne poți contacta direct în România prin formularul de contact.

Îți oferim servicii complete de rezervare și organizare a pachetelor motorsport. Astfel noi îți facem programul de rezervări pentru mașini și circuite, îți organizăm zborurile, te ridicăm de la aeroport, îți efectuăm rezervările la cele mai bune restaurante și locuri de cazare din jurul circuitului, îți închiriem mașini sport și îți oferim biletele de acces pe piste.

Avem experiența de a-ți furniza tot ceea ce regiunea montană Eifel din Germania are mai bun de oferit.
Nu ai altceva de făcut decât să ne contactezi și ne ocupăm noi de restul.

SUS