Evenimente combinate

Acestea sunt combinații de sesiuni publice care sunt deschise o zi sau o jumătate de zi, asociate cu sesiuni publice de seară pe pista Nürburpring GP sau/și evenimente de tip Trackday pe Nürburgring Nordschleife (Bucla Nordică) și circuitul Spa-Francorchamps cu câteva curse auto decente între ele, care merită participarea.

Acestea sunt zile excelente pentru a petrece timpul cu activități de calitate, astfel poți obține experiența completă a circuitului Nürburgring sau/și Spa-Francorchamps.

Te rugăm să reții că orarul sesiunilor publice se poate modifica cu o informare în scurt timp înaintea schimbărilor – te invităm să ne contactezi pentru a confirma orarul actualizat înainte de a face rezervarea.

Rezervări și Informații

Pentru mai multe informații și rezervări ne poți contacta direct în România prin formularul de contact.

Îți oferim servicii complete de rezervare și organizare a pachetelor motorsport. Astfel noi îți facem programul de rezervări pentru mașini și circuite, îți organizăm zborurile, te ridicăm de la aeroport, îți efectuăm rezervările la cele mai bune restaurante și locuri de cazare din jurul circuitului, îți închiriem mașini sport și îți oferim biletele de acces pe piste.

Avem experiența de a-ți furniza tot ceea ce regiunea montană Eifel din Germania are mai bun de oferit.
Nu ai altceva de făcut decât să ne contactezi și ne ocupăm noi de restul.

SUS