Taxi Lap Combo

Pilotând tu însuți mașina pe circuit este un lucru, însă alături de un profesionist, fiind martor la arta de a echilibra mașina de curse în situații limtă, în timp ce abordează cel mai dificil circuit din lume… ei bine, asta e cea mai bună distracție pe care o poți avea cu hainele pe tine!

Pentru pachetul nostru special Taxi Lap Combo îți oferim 3 mașini complet diferite:

  • Modelul BMW M3 E92 îți dă emoții cu motorul său puternic V8 și anvelopele spate ‘subțiri’
  • Modelul deschis Lotus 2-Eleven de greutate redusă îți atacă simțurile prin faptul că vântul îți lovește direct casca la peste 250 km/h
  • și în final ți-o dăm pe Sabine Schmitz, ‘Regina Circuitului’ care îți va zgudui lumea în mașina ei de curse special pregătită pentru curse, modelul Porsche GT3 RS!
Simon Walker
Am fost plimbați de fantastica și prietenoasa Sabine în Porschele ei GT3 RS, iar acest lucru a fost punctul culminant al vizitei noastre. Am încercat mai multe circuite în Anglia până acum, dar nu am avut niciodată o experiență ca aceasta, Sabine este dintr-o altă clasă și aș dori de asemenea să îi mulțumesc pentru că a făcut acele tururi cu noi.

Mulțumim încă odată tuturor și în special Sabinei.

Prețuri & Rezervări

Prețul pachetului este: € 1.095. Include Video din fiecare mașină și un tricou Polo RSR.

Pentru mai multe informații și rezervări ne poți contacta direct în România prin formularul de contact.

Îți oferim servicii complete de rezervare și organizare a pachetelor motorsport. Astfel noi îți facem programul de rezervări pentru mașini și circuite, îți organizăm zborurile, te ridicăm de la aeroport, îți efectuăm rezervările la cele mai bune restaurante și locuri de cazare din jurul circuitului, îți închiriem mașini sport și îți oferim biletele de acces pe piste.

Avem experiența de a-ți furniza tot ceea ce regiunea montană Eifel din Germania are mai bun de oferit.
Nu ai altceva de făcut decât să ne contactezi și ne ocupăm noi de restul.

SUS