'Hot Taxi Laps' pe Nürburgring

Așează-te pe scaunul pasager din mașina noastră de curse și poți lăsa în urmă tribunele VLN aglomerate, pentru a intra pe “Pistele Combinate” de pe Nürburgring în condiții reale de curse. Ține-te tare de hamurile (centura) de siguranță, pentru că îți vom arăta cum este să sari peste intrarea în Schwedenkreuz la peste 260km/h! Simte fortele G când ești supus unor forțe de accelerare laterală de peste 2G trecând prin vestita curbă Caracciola Karussell.

Plimbările cu mașinile de curse în sistem Taxi oferite de RSR sunt disponibile numai în zilele cu pistă rezervată (Trackdays) sau sesiunile de exerciții VLN, nu și în timpul sesiunilor publice (Touristenfahrten).

Sunt permise doar camere video fixe, nu și cele ținute în mână.

Ce trebuie să știi despre pachetele “Hot Taxi Lap” oferite de RSR pe Nürburgring?

  • Un “Tur Taxi” (taxi lap), “Pax Taxi” sau “Tur Fierbinte” (hot lap) înseamnă când stai pe scaunul pasager lângă un pilot de curse care va face o demonstrație a limitelor mașinii.
  • RSR oferă astfel de tururi atât în perioadele cu pistă rezervată (Trackdays) pe Bucla Nordică cât și în sesiunile de exerciții pentru curse VLN pe Bucla Nordică și pista Grand Prix – circuitul de curse VLN
  • Datorită vitezelor extreme, cele peste 20 de kilometri ale circuitului sunt parcurse în aproximativ 10 minute (De multe ori chiar mai repede!)
  • Pentru acest program trebuie să fii în formă și să nu îți fie frică de acțiunile specifice în curse sau de momentele extreme ocazionale.
  • Noi îți furnizăm căști de protecție și costume de curse dacă este necesar, precum și orice alte instrumente de care ai nevoie pentru experiența ta.
  • Mașinile folosite de noi includ modelele: Porsche 911 GT3 RS, Lotus Exige 260 Cup & BMW M3 E46 pregătite pentru curse VLN
  • Tururi în regim Taxi sunt disponibile numai cu rezervare prealabilă și doar în zilele stabilite. Te rugăm să consulți calendarul de mai jos pentru datele disponibile.
  • Trebuie să ai peste 18 ani pentru a putea participa la un Tur Taxi în timpul unei sesiuni de exerciții de curse VLN și peste 16 ani pentru participare în zilele cu pistă rezervată (Trackdays)
  • Te rugăm să reții ca avem nevoie de un minim de 4 tururi/clienți pentru organizarea unei sesiuni de Tur Taxi (Hot Taxi Lap)

Pentru Hot Taxi Lap cu Sabine Schmitz, te rugăm să accesezi pagina dedicată.

Rezervări și Informații

Pentru mai multe informații și rezervări ne poți contacta direct în România prin formularul de contact.

Îți oferim servicii complete de rezervare și organizare a pachetelor motorsport. Astfel noi îți facem programul de rezervări pentru mașini și circuite, îți organizăm zborurile, te ridicăm de la aeroport, îți efectuăm rezervările la cele mai bune restaurante și locuri de cazare din jurul circuitului, îți închiriem mașini sport și îți oferim biletele de acces pe piste.

Avem experiența de a-ți furniza tot ceea ce regiunea montană Eifel din Germania are mai bun de oferit.
Nu ai altceva de făcut decât să ne contactezi și ne ocupăm noi de restul.

SUS