'Hot Taxi Lap' cu Sabine Schmitz

Noi toți o cunoaștem din Top Gear, iar acum poți cunoaște “Regina Circuitului” în persoană! Las-o pe Sabine să facă ceea ce face ea cel mai bine – pilotarea mașinii de curse personale, un Porsche GT3 RS special pregătit pentru curse – sau oricare altă mașină din flota RSR!

Curbele cu derapaje laterale sunt naturale pentru această doamnă din Eifel – acesta va fi cu siguranță una din cele mai interesante experiențe din cariera ta automobilistică.

Plimbările în sistem Taxi oferite de Sabine sunt disponibile pe circuitul Spa-Francorchamps și bineînțeles pe Nürburgring atât în zilele cu pistă rezervată (Trackdays) cât și în sesiunile de exerciții VLN!

Te rugăm să reții că Tururile Taxi sunt supuse unor conditii de disponibilitate și calendar și este nevoie de un minim de 6 tururi/clienți pentru organizarea unei sesiuni de Tur Taxi (Hot Taxi Lap)

Sunt permise doar camere video fixe, nu și cele ținute în mână.

Calendar Hot Taxi Laps cu Sabine Schmitz

Verifică datele disponibile în calendarul de evenimente motorsport.

Prețuri Hot Taxi Lap cu Sabine Schmitz

Prețuri Hot Taxi Lap - Sabine Schmitz
Nürburgring TrackdaysSesiune de exerciții curse VLN pe Nürburgring
Porsche GT3 RS, mașina personală a Sabinei€ 549€ 769

Rezervări și Informații

Pentru mai multe informații și rezervări ne poți contacta direct în România prin formularul de contact.

Îți oferim servicii complete de rezervare și organizare a pachetelor motorsport. Astfel noi îți facem programul de rezervări pentru mașini și circuite, îți organizăm zborurile, te ridicăm de la aeroport, îți efectuăm rezervările la cele mai bune restaurante și locuri de cazare din jurul circuitului, îți închiriem mașini sport și îți oferim biletele de acces pe piste.

Avem experiența de a-ți furniza tot ceea ce lumea motorsportului are mai bun de oferit.
Nu ai altceva de făcut decât să ne contactezi și ne ocupăm noi de restul.

SUS