'Hot Taxi Laps' pe Spa-Francorchamps

Experimentează uimitorul circuit Spa-Francorchamps ca niciodată până acum – la viteză maximă în grija unuia din piloții noștrii experimentați. Simte forțele G prin curbele Rouge și Pouhon, si traversează porțiunea dreaptă denumită Kemmel Straight la viteză maximă!

Nu ai exprimentat adevarata pistă până nu ai fost pasager într-o mașină de curse de la RSR!

Ce trebuie să știi despre pachetele “Hot Taxi Lap” oferite de RSR pe Spa-Francorchamps?

  • Un “Tur Taxi” (taxi lap), “Pax Taxi” sau “Tur Fierbinte” (hot lap) înseamnă când stai pe scaunul pasager lângă un pilot de curse care va face o demonstrație a limitelor mașinii.
  • Datorită vitezelor extreme, turul circuitului este făcut în aproximativ 10 minute. Atât faci în 3 tururi pe pista de F1 de la Spa-Francorchamps!
  • Pentru acest program trebuie să fii în formă și să nu îți fie frică de acțiunile specifice în curse sau de momentele extreme ocazionale.
  • Noi îți furnizăm căști de protecție și costume de curse dacă este necesar, precum și orice alte instrumente de care ai nevoie pentru experiența ta.
  • Mașinile folosite de noi includ modelele: Porsche 911 GT3 RS (997), Porsche 911 GT3 Cup (997), Prosport LMP3000 spider, Lotus Exige 260 Cup, Lotus 2-Eleven & BMW M3
  • Tururi în sistem Taxi sunt disponibile numai cu rezervare prealabilă și doar în zilele stabilite. Te rugăm să consulți calendarul de mai jos pentru datele disponibile.
  • Trebuie să ai peste 16 ani pentru a putea participa la un Hot Taxi Lap
  • Te rugăm să reții ca avem nevoie de un minim de 4 tururi/clienți pentru organizarea unei sesiuni de Tur Taxi (Hot Taxi Lap)

Prețuri începând de la € 219 pentru o sesiune de tur taxi pe Spa-Francorchamps în zilele cu pistă rezervată.

Rezervări și Informații

Pentru mai multe informații și rezervări ne poți contacta direct în România prin formularul de contact.

Îți oferim servicii complete de rezervare și organizare a pachetelor motorsport. Astfel noi îți facem programul de rezervări pentru mașini și circuite, îți organizăm zborurile, te ridicăm de la aeroport, îți efectuăm rezervările la cele mai bune restaurante și locuri de cazare din jurul circuitului, îți închiriem mașini sport și îți oferim biletele de acces pe piste.

Avem experiența de a-ți furniza tot ceea ce regiunea montană Eifel din Germania are mai bun de oferit.
Nu ai altceva de făcut decât să ne contactezi și ne ocupăm noi de restul.

SUS