Instrucțiuni pe Nürburgring Bucla Nordică

RSR Nürburg este cunoscut ca cel mai bun din branșă când vorbim de Nürburgring. Având la bază cunoștințe acumulate în peste 25 de ani de experiență în curse auto, Ron Simons și echipa lui de instructori profesioniști pot susține programe de instructaj de la nivelul de începător până la cel de campion mondial!

Simon HadfieldCâștigătorul locului doi în competiția 2008 Nürburgring Historic Marathon 500
Dacă vrei să intrii în competițiile de pe Nürburgring, vei avea nevoie de Ron și echipa lui de la RSR. Chiar dacă crezi că știi pista, ei îți pot oferi orice, de la o scurtă împrospătare a cunoștințelor până la instrucții foarte detaliate. Îți oferă cunoștințele lor într-un mod precis și succint, nu încearcă să te sperie ci să te învețe. Ei pot pune bazele de la care să pornești. Oferă pur și simplu cele mai bune instrucții de pilotaj pentru cel mai bun circuit din lume.

Cursuri de pilotaj pe Nürburgring Bucla Nordică – Sesiunile Publice

Ești intimidat de ploaia, ceața, traficul și curbele cu vizibilitate zero de pe “Iadul Verde”? Noi îți punem la dispoziție peste 25 de ani de “know how” local și experiență de curse. Nu pune în pericol persoana sau mașina ta.

Ești prima oară pe pistă? Asigură-te că vei avea cea mai bună experiență, alături de unul din instructorii nostri experimentați, care te va ghida prin provocarea de 21km și 150 curbe care alcătuiesc circuitul Nürburgring Bucla Nordică (Nordschleife)!

Disponibile pentru €55 per tur

Cursuri de pilotaj într-o zi cu pistă rezervată (Trackday) pe Nürburgring – Bucla Nordică

Profită de experiența noastră într-una din zilele cu pistă rezervată (Trackdays)! Într-o zi cu pista rezervată îți putem oferi o experiență de curs mult mai cuprinzătoare, de la intrucții de o oră până la o zi intreagă de exerciții valoroase. Asigură-te ca tu și mașina ta sunteți în siguranță pe cel mai dificil circuit din lume!

  • Instrucții de o oră: € 164;
  • Instrucții de jumătate de zi: € 604
;
  • Instrucții de o zi: € 1045;
  • Înregistrările efectuate la bordul vehiculului (GoPro include și stick USB): € 110;
  • Race Navigator sistem video și date (include stick USB): € 219

RSR Driving School pe Nürburgring și Spa Francorchamps

Rezervări și Informații

Pentru mai multe informații și rezervări ne poți contacta direct în România prin formularul de contact.

Îți oferim servicii complete de rezervare și organizare a pachetelor motorsport. Astfel noi îți facem programul de rezervări pentru mașini și circuite, îți organizăm zborurile, te ridicăm de la aeroport, îți efectuăm rezervările la cele mai bune restaurante și locuri de cazare din jurul circuitului, îți închiriem mașini sport și îți oferim biletele de acces pe piste.

Avem experiența de a-ți furniza tot ceea ce regiunea montană Eifel din Germania are mai bun de oferit.
Nu ai altceva de făcut decât să ne contactezi și ne ocupăm noi de restul.

SUS