Pachet 'First Timer'

Experimentează într-o singură zi ce are de oferit Nürburgring! Perfect pentru cei care vin pentru prima oară sau pentru cei care nu au mai petrecut timp în afara pistei în această regiune frumoasă!

Pachetul ‘First Timer’ oferit de RSRNürburg combină tururi de pilotaj pe faimosul ‘Iad Verde’, cu excursiile noastre auto uimitoare, dar și vizitarea Nürburgring Shopping Boulevard și cină în celebrul hotel Tiergarten sau la Devil’s Diner.

Plecăm de la birourile RSR care se află la doar 300m de la intrarea pe circuit pentru a conduce noul model de circuit -Lotus Exige 240S- într-o excursie auto care include cele mai bune șosele pentru condus în jurul circuitului Nürburgring. Pe parcurs ne oprim pentru a discuta despre cele mai interesante secțiuni ale Buclei Nordice (Nordschleife) vechi.

Lăsând în urmă satul Nürburg, drumul ne conduce către vechiul și demult uitatul Sudschleife (Bucla Sudică), oferindu-vă o istorie datând din 1927.

Conducem apoi de-a lungul șoselelor noastre preferate în jurul circuitului către Ring Boulevard printre munții Eifel. Aici îți oferim un tur cu ghid al marelui Muzeu (în functie de orarul muzeului), care detaliază istoria circuitului Nürburgring, a piloților săi, a mașinilor de curse și alte prezentări interesante. După aceea te ducem la cele mai bune magazine de shopping din ’Ring Werks’ unde poți cumpăra produse ale mărcilor auto și firmelor de curse din întreaga lume.

Apoi vom continua pe drumuri întortocheate și perfecte -din punct de vedere suprafață de rulare- în paralel cu Bucla Nordică (Nordschleife) cu opriri la Hatzenbach, Hocheichen, Wehrseifen, Breidscheid, Ex-Mühle, Bergwerk, Hohe Acht, Brünnchen și Pflanzgarten. La fiecare locație vei afla despre traiectoria ideală de încadrare în curba, istoria, probleme legate de siguranță și cum să conduci cel mai bine pe acea porțiune într-o sesiune publică.

Până acum ni s-a facut foame tuturor, așa că ne îndreptăm către faimosul restaurant Devil’s Diner, situat la intrarea pistei. Acesta este un restaurant unic care are vedere către cele mai bune două parcări din lume, unde vei asista constant la mașini de curse, mașini exotice și ’Hypercar-uri’, ’Supercar-uri’, mașini de serie modificate, concepte auto, super-motociclete și orice altceva între acestea.

După toate astea, e timpul să ieși pe circuit și să vezi ce este acest mare tam-tam despre pistă. La birourile RSR îți facem o scurtă introducere de ce trebuie să ții cont cât timp ești pe faimoasa pistă și apoi unul din instructorii noștrii de pilotaj va ghida primul tău tur din scaunul pasagerului.

Nürburgring este întradevar ’Disneyland-ul’ mașinilor cu atât de multe de văzut și făcut. Călătorii revin an după an, pentru a învăța în continuare și de a vedea ceva nou. Dacă timpul tău este limitat, acesta este turul perfect pentru tine, de a experimenta toate într-o singură zi.

Program

Weekend sau zi întreagă de sesiune publică
 • 09:00 – Lotus Tour Rally extins
 • 11:00 – Opriri la Ring Boulevard pentru a vizita muzeul Nürburgring & Shopping Boulevard
 • 13:00 – Prânz la Devil’s Diner
 • 14:00 (weekenduri) – Mergem înapoi la birourile RSRNürburg, informare de siguranță pentru pilotarea pe Nürburgring
 • 14:30 – Pilotare pe Nürburgring!
 • 16:30 - Finalizare

În cursul săptămânii sau în zilele cu sesiunile publice seara
 • 10:00 – Lotus Tour Rally extins
 • 13:00 – Prânz la Devil’s Diner sau Tiergarten Hotel
 • 13:30 – Opriri la Ring Boulevard pentru a vizita muzeul Nürburgring & Shopping Boulevard
 • 14:30 – Mergem înapoi la birourile RSRNürburg, program liber până la ora 16:30
 • 16:30 – Informare de siguranță pentru pilotarea pe Nürburgring
 • 17:00 – Pilotare pe Nürburgring!
 • 19:00 – Finalizare

Te rugăm să reții că orele prezentate mai sus sunt aproximative, iar programul poate varia în funcție de orele de deschidere a circuitului pentru sesiunile publice.

Când?
În zilele săptămânii sau weekend stabilite, începând cu ora 09:00 sau mai târziu în funcție de orarul de deschidere a pistei. Te rugăm să verifici cu noi o dată care se potrivește itinerariului tău de călătorie.

Cât durează?
Aproximativ 7 ore, în funcție de condiții și preferințele clienților.

Ce este inclus?
Lotus Tour Rally cu ghid, vizită muzeu, 4 tururi all-inclusive în mașina RenaultSport Clio Cup, cu primul tur având cu tine un instructor experimentat.

Opțiuni:
Upgrade de mașină disponibil către Porsche GT3, BMW M3 V8, Ferrari 458 Italia, Mclaren MP4-12C și altele disponibile!

Tururi suplimentare sunt disponibile la cerere cu RenaultSport Clio, RenaultSport Megane R26.R sau Megane RS250, Lotus Exige 240S, BMW M3 V8, Porsche GT3

Preț pachet 'First Timer'

€ 1095,- pentru maxim două persoane care împart o mașină. Include combustibil și asigurare. Maxim 6 mașini per tur. Se pot aplica reduceri de grup cu rezervare în avans.

Notă! Prețurile prezentate mai sus conțin exclusiv valoarea de închiriere a vehiculelor cu condițiile aferente fiecărui pachet, în Germania pe circuitul Nürburgring, și nu conțin alte costuri cum ar fi dar fără a se limita la: cazare, transport dus-întors până la circuitul Nürburgring, transport către și ridicare de la aeroporturi, etc.

Toate pachetele se achită în avans în biroul nostru din România.

Rezervări și Informații

Pentru mai multe informații și rezervări ne poți contacta direct în România prin formularul de contact.

Îți oferim servicii complete de rezervare și organizare a pachetelor motorsport. Astfel noi îți facem programul de rezervări pentru mașini și circuite, îți organizăm zborurile, te ridicăm de la aeroport, îți efectuăm rezervările la cele mai bune restaurante și locuri de cazare din jurul circuitului, îți închiriem mașini sport și îți oferim biletele de acces pe piste.

Avem experiența de a-ți furniza tot ceea ce regiunea montană Eifel din Germania are mai bun de oferit.
Nu ai altceva de făcut decât să ne contactezi și ne ocupăm noi de restul.

SUS