Pilotează pe circuitul Ascari Race Resort

Vino în sudul Spaniei și experimentează uimitoarea pistă a circuitului Ascari Drive Resort. A fost construită special pe baza unor specificații bine definite în caietul de sarcini, inspirat din cele mai bune părți ale multor circuite din lume.

Harta Ascari Race Resort

Amplasat printre munții din sudul Spaniei, infamul circuit Ascari Race Resort (Stațiunea de Curse Ascari), este locul de joacă al celor mega-bogați și celebrii și va fi unul din cele mai bune circuite pe care vei conduce vreodată în viața ta – asta dacă reusești să obții acces!

De obicei pista este accesibilă doar dacă ai plătit cei peste € 200,000 pentru taxa de membru – acum însă TheAutoExperience în parteneriat cu RSRNürburg îți oferă o oportunitate unică să experimentezi acest circuit personal!

Circuitul în sine include multe aspecte ale pistelor din întreaga lume – începând de la Corkscrew până la Karussell și Eau Rouge – experimentează toate acestea pe o singură pistă! Circuitul de 5.5km lungime a fost finalizat în 2002, are 26 de viraje și câteva curbe și pante incredibile cărora va trebui să le faci față!

Poți accesa website-ul oficial al circuitului Ascari Race Resort aici!

Ascari Race Resort în emisiunea Top Gear

Calendar și Rezervări

Verifică calendarul nostru de evenimente tip Trackday pe pagina dedicată!

Pentru informații cu privire la sesiunile de pilotaj de pe circuitul Ascari Race Resort, precum și pentru excursii auto locale, contactează-ne direct în România folosind formularul de contact.

Îți oferim servicii complete de rezervare și organizare a pachetelor motorsport. Astfel noi îți facem programul de rezervări pentru mașini și circuite, îți organizăm zborurile, te ridicăm de la aeroport, îți efectuăm rezervările la cele mai bune restaurante și locuri de cazare din jurul circuitului, îți închiriem mașini sport și îți oferim biletele de acces pe piste.

Nu ai altceva de făcut decât să ne contactezi și ne ocupăm noi de restul.

SUS