Pilotează pe circuitul Bilster Berg

Bilsterberg Resort este un circuit nou, finalizat în 2013 și a fost construit pe o bază militară veche. Acesta a fost conceput ca o stațiune de pilotaj, similar ca stil și atmosferă cu o stațiune de Golf. Este meticulos intreținut ca o atracție high-end. Este situat la doar 3 ore de condus de la Nürburgring iar pe această pistă se organizează evenimente de tip Trackday pe tot parcursul anului.

Harta Bilster Berg Drive Resort

Ceea ce face acest circuit de 4.2km atât de interesant și distractiv, sunt secțiunile drepte fantastice conectate cu pante abrupte și un asfalt perfect, curbe cu vizibilitate aproape zero și cu schimbări bruște a unghiului și direcției îți solicită aptitudinile de pilot mai mult decât ai crede. Aceste curbe cu variații multiple, te provoacă să tot vii inapoi pe circuit ca să înveți cât mai bine traiectoriile de încadrare în curbe. Ceea îl face și mai interesant este faptul că aceasta pistă este o provocare atât pentru mașinile lente cât și pentru cele de viteză, astfel încât nu contează ce mașină îți alegi, vei avea distracție garantată!

Poți accesa website-ul oficial al circuitului Bilster Berg aici!

Bilster Berg Drive Resort - introducere

Calendar și Rezervări

Verifică calendarul nostru de evenimente tip Trackday pe pagina dedicată!

Pentru informații cu privire la sesiunile de pilotaj de pe circuitul Bilster Berg, precum și pentru excursii auto locale, contactează-ne direct în România folosind formularul de contact.

Îți oferim servicii complete de rezervare și organizare a pachetelor motorsport. Astfel noi îți facem programul de rezervări pentru mașini și circuite, îți organizăm zborurile, te ridicăm de la aeroport, îți efectuăm rezervările la cele mai bune restaurante și locuri de cazare din jurul circuitului, îți închiriem mașini sport și îți oferim biletele de acces pe piste.

Nu ai altceva de făcut decât să ne contactezi și ne ocupăm noi de restul.

SUS