Pilotează pe circuitul L'Anneau Du Rhin

TheAutoExperience și RSR îți oferă șansa să pilotezi pe circuitul L’Anneau Du Rhin din Franța. Îți oferim mai multe evenimente de tip Trackday (cu pista rezervată) în care poți experimenta pista personal! RSRNürburg îți oferă spre închiriere o gama largă de mașini sport și de curse – nu trebuie să faci altceva decât să vii și să participi și mai apoi să te bucuri de frumoasa regiune care înconjoară circuitul, cu hotelui uimitoare, vinuri franțuzești și mâncare excepțională.

Harta circuitului L'Anneau Du Rhin

Finalizat în anul 1996, complexul de motorsport L’Anneau Du Rhin este un circuit tehnic, amplasat printre peisaje uimitoare și acostamente cu iarbă înaltă.

Poți accesa website-ul oficial al circuitului L'anneau Du Rhin aici!

Circuitul Anneau du Rhin - introducere

Calendar și Rezervări

Verifică calendarul nostru de evenimente tip Trackday pe pagina dedicată!

Pentru informații cu privire la sesiunile de pilotaj de pe circuitul L'Anneau Du Rhin, precum și pentru excursii auto locale, contactează-ne direct în România folosind formularul de contact.

Îți oferim servicii complete de rezervare și organizare a pachetelor motorsport. Astfel noi îți facem programul de rezervări pentru mașini și circuite, îți organizăm zborurile, te ridicăm de la aeroport, îți efectuăm rezervările la cele mai bune restaurante și locuri de cazare din jurul circuitului, îți închiriem mașini sport și îți oferim biletele de acces pe piste.

Nu ai altceva de făcut decât să ne contactezi și ne ocupăm noi de restul.

SUS