Pilotează pe circuitul Portimao

Bucură-te de vremea caldă și peisaje frumoase pe circuitul Portimao din sudul Portugaliei!

Autodromo International do Algarve (cunoscut în mod obișnuit ca circuitul Portimao) este o pistă de 4.4km aflată în Portimao, Portugalia. Circuitul a fost proiectat de arhitectul Ricardo Pina, iar construcția a fost finalizată în Octombrie 2008. Pista a devenit faimoasă ca fiind locul preferat al Campionatului Mondial de Motociclete (World Superbike Championships). Acesta este un circuit pe care trebuie să îl încerci – mai ales acum când ai această oportunitate exclusivă cu TheAutoExperience!

Această pistă intimidantă are creste fără vizibilitate și curbe dificile care te provoacă de fiecare dată când pilotezi! Portimao este un circuit super-rapid și foarte captivant, dar în același timp și foarte sigur cu condiția să-i acorzi respectul cuvenit!

Poți accesa website-ul oficial al circuitului Portimao aici!

Calendar și Rezervări

Verifică calendarul nostru de evenimente tip Trackday pe pagina dedicată!

Pentru informații cu privire la sesiunile de pilotaj de pe circuitul Portimao, precum și pentru excursii auto locale, contactează-ne direct în România folosind formularul de contact.

Îți oferim servicii complete de rezervare și organizare a pachetelor motorsport. Astfel noi îți facem programul de rezervări pentru mașini și circuite, îți organizăm zborurile, te ridicăm de la aeroport, îți efectuăm rezervările la cele mai bune restaurante și locuri de cazare din jurul circuitului, îți închiriem mașini sport și îți oferim biletele de acces pe piste.

Nu ai altceva de făcut decât să ne contactezi și ne ocupăm noi de restul.

SUS