Pilotează pe circuitul Zolder

RSRNürburg vizitează circuitul Zolder în mod regulat cu mașinile sale sport și de curse. Pentru mulți clienți RSR care se duc la Nürgurgring sau Spa-Francorchamps din Amsterdam, circuitul Zolder este o alegere potrivită pentru o escală între cele două destinații, pentru ceva acțiune pe pistă.

Harta circuitului Zolder din Belgia

Circuitul Zolder din Belgia a fost construit în anul 1963 și este de asemenea cunoscut și sub numele Terlaemen, aflându-se în orasul Haeusden-Zolder. Fostul circuit de Formula 1 se află la 2 ore de condus de la Nürburgring și la doar 1 oră de mers de la Spa-Francorchamps. Istoria circuitului Zolder este cununată cu evenimente automobilistice majore din diferite serii, care se întind mult înapoi în timp. Formula 1 s-a întors în varianta scurtată pe Spa-Francorchamps după ultima competiție din 1984 de pe circuitul Zolder. Marile evenimente automobilistice ale zilelor noastre de pe Zolder includ competiția Belgiei FIA WTCC, campionatul GT Blecar și 24h Zolder.

Circuitul de peste 4km și cu 10 curbe este o pistă excelentă care oferă piloților un test pe măsură – șicane foarte strânse, curbe rapide zdrobitoare, zone cu frânare complicate și locuri bune pentru depășiri cu multe variante. Oferă cu siguranță o distracție decentă pentru un șofer pasionat și acesta este motivul pentru care acest circuit este unul popular cu competiții și evenimente de tip Trackday pe tot parcursul anului.

Este de asemenea și un circuit prietenos pentru spectatori, cu hoteluri, diferite restaurante și toate facilitățile uzuale ce poți întâlni pe un circuit de Formula 1.

Poți accesa website-ul oficial al circuitului Zolder aici!

Calendar și Rezervări

Verifică calendarul nostru de evenimente tip Trackday pe pagina dedicată!

Pentru informații cu privire la sesiunile de pilotaj de pe circuitul Zolder, precum și pentru excursii auto locale, contactează-ne direct în România folosind formularul de contact.

Îți oferim servicii complete de rezervare și organizare a pachetelor motorsport. Astfel noi îți facem programul de rezervări pentru mașini și circuite, îți organizăm zborurile, te ridicăm de la aeroport, îți efectuăm rezervările la cele mai bune restaurante și locuri de cazare din jurul circuitului, îți închiriem mașini sport și îți oferim biletele de acces pe piste.

Nu ai altceva de făcut decât să ne contactezi și ne ocupăm noi de restul.

SUS