Pilotează pe circuitul Dijon Prenois

TheAutoExperience și RSR îți oferă șansa să încerci pista fantastică de curse Dijon Prenois din Nord-Vestul Franței, în evenimentele de tip Trackday pe tot parcursul anului. RSRNürburg îți oferă spre închiriere o gama largă de mașini sport și de curse – nu trebuie să faci altceva decât să vii și să participi și mai apoi să te bucuri de frumoasa regiune care înconjoară circuitul, cu hotelui uimitoare, vinuri franțuzești și mâncare excepțională.

Harta circuitului Dijon Prenois

Acest circuit are o istorie impresionantă care include perioada de 'Putere' a competițiilor Formula 1 între 1974 și 1982. Luptele clasice de aici dintre somitățile curselor auto arată cât de însemnată este această pistă de curse… Circuitul se află la doar 480km de Nürburgring sau Spa-Francorchamps, astfel poți ajunge acolo în aproximativ 5 ore de mers cu mașina din aceste locații sau cu zbor direct din România.

Poți accesa website-ul oficial al circuitului Dijon Prenois aici!

Poți vedea în direct ce se întâmplă pe circuit, în timp real -prin webcam- aici!

Calendar și Rezervări

Verifică calendarul nostru de evenimente tip Trackday pe pagina dedicată!

Pentru informații cu privire la sesiunile de pilotaj de pe circuitul Dijon Prenois, precum și pentru excursii auto locale, contactează-ne direct în România folosind formularul de contact.

Îți oferim servicii complete de rezervare și organizare a pachetelor motorsport. Astfel noi îți facem programul de rezervări pentru mașini și circuite, îți organizăm zborurile, te ridicăm de la aeroport, îți efectuăm rezervările la cele mai bune restaurante și locuri de cazare din jurul circuitului, îți închiriem mașini sport și îți oferim biletele de acces pe piste.

Nu ai altceva de făcut decât să ne contactezi și ne ocupăm noi de restul.

SUS