Pilotează pe circuitul Estoril

Circuitul Estoril este situat la marginea orașului portughez Estoril. Între 1984 și 1996, circuitul a găzduit competiția portugheză Grand Prix, împreună cu campionatele mondiale de motociclete (World Motorcycle Championship) și competițiile World Tour Car Championship, care continuă să fie organizate pe Estoril până în zilele noastre.

Acest circuit de 4.2 km, având 13 curbe a fost construit pe un platou stâncos în anul 1972 și găzduia inițial doar evenimente competiționale locale. În urma unui program masiv de îmbunătățire a condițiilor, circuitul a căpătat statut internațional. Caracteristicile sale primare sunt două curbe în ac de păr, împreună cu schimbări majore în elevație și o porțiune dreaptă neobișnuit de lungă.

Situat în inima coastei Estoril - o zonă turistică de calitate, privilegiată atât ca așezare geografică, cât și de calitatea serviciilor - oferă o gamă largă de experiențe culturale, în aer liber și turistice. O ofertă extinsă de peste 20 de hoteluri de 5 stele își așteaptă vizitatorii lângă circuitul Estoril! Și mai mult decât atât, Lisabona - binecunoscuta capitală a farmecului și ai săi peste 2.5 milioane de locuitori (cu al său aeroport) - este la doar 20 de minute de mers cu mașina, la mai puțin de 30 km distanță.

Poți accesa website-ul oficial al circuitului Estoril aici!

Un tur pe circuitul Estoril cu un BMW M6

Calendar și Rezervări

Verifică calendarul nostru de evenimente tip Trackday pe pagina dedicată!

Pentru informații cu privire la sesiunile de pilotaj de pe circuitul Estoril, precum și pentru excursii auto locale, contactează-ne direct în România folosind formularul de contact.

Îți oferim servicii complete de rezervare și organizare a pachetelor motorsport. Astfel noi îți facem programul de rezervări pentru mașini și circuite, îți organizăm zborurile, te ridicăm de la aeroport, îți efectuăm rezervările la cele mai bune restaurante și locuri de cazare din jurul circuitului, îți închiriem mașini sport și îți oferim biletele de acces pe piste.

Nu ai altceva de făcut decât să ne contactezi și ne ocupăm noi de restul.

SUS