Pilotează pe circuitul Hockenheim

Situat lângă orașul Hockenheim, la sud de Frankfurt Main și la doar două ore de condus de la Nürburgring, circuitul Hockenheim este ‘cealaltă’ locație pentru competițiile Formula 1 Grand Prix din Germania. RSR are o serie de mașini sport pe care le poți închiria pentru a pilota pe Hockenheim, oferim și pachete de tipul ‘Arrive & Drive’ cu cele mai recente modele Porsche, Ferrari, Nissan GT-R și altele!

Harta circuitului Hockenheim

Este o altă pistă istorică în ‘stil vechi’, rădăcinile Hockenheim se întind înapoi în anii 1930, când au fost folosite drumuri forestiere pentru a crea prima iterație a pistei – în primul rând pentru cursele de motociclete. Mai târziu pista a fost extinsă pentru a deveni pista de testare pentru Mercedes Benz și Auto Union în 1936. Inițial cu o lungine de aproape 8km, cu cele două porțiuni lungi care se întindeau în pădure, au creat o secțiune de viteză mare dar și foarte periculoasă.

Pista modernă de Grand Prix de 4.5km din zilele noastre a fost reproiectat în 2001 din motive de siguranță, dar pista actuală păstrează încă o mare parte din caracterul celei vechi. Hockenheimring este o combinație uimitoare de viraje lente și viraje rapide interesante, secțiuni de viteză mare, șicane întortocheate, zone cu frânare puternică și zone mari pentru depășiri.

Poți accesa website-ul oficial al circuitului Hockenheim aici!

Calendar și rezervări

Verifică calendarul nostru de evenimente tip Trackday pe pagina dedicată!

Pentru informații cu privire la sesiunile de pilotaj de pe circuitul Hockenheim, precum și pentru excursii auto locale, contactează-ne direct în România folosind formularul de contact.

Îți oferim servicii complete de rezervare și organizare a pachetelor motorsport. Astfel noi îți facem programul de rezervări pentru mașini și circuite, îți organizăm zborurile, te ridicăm de la aeroport, îți efectuăm rezervările la cele mai bune restaurante și locuri de cazare din jurul circuitului, îți închiriem mașini sport și îți oferim biletele de acces pe piste.

Nu ai altceva de făcut decât să ne contactezi și ne ocupăm noi de restul.

SUS