Pilotează pe circuitul Jerez

Circuit de Jerez (Circuitul din Jerez), cunoscut anterior ca Circuito Permanente de Jerez, este un circuit de curse de 4.5 km, are 15 curbe și este situat în apropierea orașului Jerez de la Frontera, amplasat adânc în zona sudică producătoare de cireșe a Spaniei.

Circuitul și-a deschis porțile pe 8 decembrie 1985. În 1986, circuitul a găzduit primul eveniment internațional de motociclete din Spania în martie și mai apoi competiția Grand Prix de Formula 1 a Spaniei, în aprilie. Circuitul găzduiește în prezent testele pre-sezon de Formula 1 împărțind acest lucru cu Circuitul Internațional Bahrain.

Poți accesa website-ul oficial al circuitului Jerez aici!

Mark Weber în teste pentru Red Bull Racing RB7 pe circuitul Jerez

Calendar și Rezervări

Verifică calendarul nostru de evenimente tip Trackday pe pagina dedicată!

Pentru informații cu privire la sesiunile de pilotaj de pe circuitul Jerez, precum și pentru excursii auto locale, contactează-ne direct în România folosind formularul de contact.

Îți oferim servicii complete de rezervare și organizare a pachetelor motorsport. Astfel noi îți facem programul de rezervări pentru mașini și circuite, îți organizăm zborurile, te ridicăm de la aeroport, îți efectuăm rezervările la cele mai bune restaurante și locuri de cazare din jurul circuitului, îți închiriem mașini sport și îți oferim biletele de acces pe piste.

Nu ai altceva de făcut decât să ne contactezi și ne ocupăm noi de restul.

SUS