Pilotează pe circuitul Monteblanco

Circuito Monteblanco, construit în 2006, este situat în apropierea localității Huelva, la doar 90 km de aeroportul Seville. Circuitul este utilizat pentru motorsport profesionist și evenimente profesionale din industria auto, programe de teste și evenimente competiționale.

Cu 16 curbe pe o lungime de 4.5 km, aprobat FIA - circuitul Monteblanco oferă un număr mare de variante de dificultate în funcție de vehiculul care folosește pista. Acest lucru înseamnă că circuitul este extrem de flexibil - poate fi adaptat pentru a crea multe elemente diferite; viraje rapide, de viteză redusă sau de viteză medie, dar și secțiuni de viteză mare.

Poți accesa website-ul oficial al circuitului Monteblanco aici!

BMW M3 pe circuitul Monteblanco

Calendar și Rezervări

Verifică calendarul nostru de evenimente tip Trackday pe pagina dedicată!

Pentru informații cu privire la sesiunile de pilotaj de pe circuitul Monteblanco, precum și pentru excursii auto locale, contactează-ne direct în România folosind formularul de contact.

Îți oferim servicii complete de rezervare și organizare a pachetelor motorsport. Astfel noi îți facem programul de rezervări pentru mașini și circuite, îți organizăm zborurile, te ridicăm de la aeroport, îți efectuăm rezervările la cele mai bune restaurante și locuri de cazare din jurul circuitului, îți închiriem mașini sport și îți oferim biletele de acces pe piste.

Nu ai altceva de făcut decât să ne contactezi și ne ocupăm noi de restul.

SUS