Pilotează pe circuitul Spa-Francorchamps

Încearcă unul din cele mai uimitoare circuite din lume cu TheAutoExperience – pista Spa-Francorchamps din regiuniea Ardenne din Belgia, locul competițiilor Belgiene de Formula 1 Grand Prix. Este considerat unul din cele mai dificile circuite din lume, în principal datorită naturii sale de viteză, dealuri și curbe întortocheate. Acest circuit este preferatul multor piloți de curse și fanii acestora.

Harta circuitului Spa-Francorchamps

‘Pista care îți alimentează emoțiile’ – uimitorul circuit se găsește la o distanță de doar o oră și jumătate de condus de la Nürburgring și este considerat a fi ‘celălalt’ cel mai bun circuit din lume. Acest circuit modern de Formula 1 de 7km și 20 curbe, este întins ca o panglică curgătoare printre munții Ardenne. Vino să îl testezi și află personal de ce este preferatul multor piloți și fani!

Poți accesa website-ul oficial al circuitului Spa-Francorchamps aici!

Calendar și rezervări

Verifică calendarul nostru de evenimente tip Trackday pe pagina dedicată!

Pentru informații cu privire la sesiunile de pilotaj de pe circuitul Spa-Francorchamps, precum și pentru excursii auto locale, contactează-ne direct în România folosind formularul de contact.

Îți oferim servicii complete de rezervare și organizare a pachetelor motorsport. Astfel noi îți facem programul de rezervări pentru mașini și circuite, îți organizăm zborurile, te ridicăm de la aeroport, îți efectuăm rezervările la cele mai bune restaurante și locuri de cazare din jurul circuitului, îți închiriem mașini sport și îți oferim biletele de acces pe piste.

Nu ai altceva de făcut decât să ne contactezi și ne ocupăm noi de restul.

SUS