Ultimate VLN Racing Weekend | Fii aproape de acțiune!

Seria de curse VLN se organizează de 10 ori pe an pe Nürburgring… este cea mai populară caracteristică a calendarului, cu sute de mii de fani care participă la curse ca și spectatori și este vizionată de peste 1.3 miliarde de oameni la TV – este nu numai popular, dar și foarte palpitant!

VLN are loc în munții Eifel din Germania pe o lungime de 26 km combinată din pistele Nürburgring Bucla Nordică și Nürburgring Grand Prix, fiind provocarea supremă. Nu e de mirare că sute de piloți infocați din întreaga lume vin în fiecare an pentru a dovedi că au calitățile pentru a deveni cel mai bun. Este o serie interesantă, care adună pânâ la 700 de piloți de curse și peste 200 de mașini din toată lumea.

RSRNürburg are pachete atât pentru participarea la curse cât și pentru pasionații de circuit…The Ultimate VLN Race Weekend este potrivit pentru escapade corporate, excursii stimulante, cadouri, weekend pentru sărbătorirea zilelor de naștere sau pur și simplu un weekend departe de birou și afaceri.

Prezentare oficială VLN – videoProgramul general al evenimentelor

Vineri
Vineri în timpul zilei, poți urmări sesiunile de exerciții VLN, apoi sari pe scaunul pasager al unei mașini de curse lângă un pilot profesionist, pentru un Tur Taxi (Hot Taxi Lap) pe Bucla NordicăVei primi inclusiv un DVD cu imagini de la bordul mașinii din timpul turului conținând și telemetria turului
Cină la faimosul restaurant Pistenklause împreună cu piloții de curse, echipe și fani înfocațiAvem inclusă o masă cu friptura servită pe platou de piatră în stil tradițional, în localul care datează din anii 70’ și unde majoritatea piloților din lume și-au sărbătorit victoriile obținute pe circuit. Nu numai Nikky Lauda, Ayrton Senna și Hanniken Mikka și-au lăsat amprenta în aceste locuri, dar și numerosi eroi de ai locului.
Sâmbătă
Sâmbătă dimineața experimentează sentimentul real de curse pe Nürburgring, cu mii de fani peste tot, în timp ce faci o excursie Nürburgring Tour Rallye și conduci modelul Lotus Exige.Pentru mai multe detalii viziteză pagina noastră de excursii auto...
Apoi te indrepți către pista Grand Prix, direct la garaje pentru a fi aproape de echipa, mașinile și piloții tăi favoriți.Spre deosebire de Formula 1, aici primești un bilet VIP cu acces complet și care îți permite chiar să atingi mașinile de curse, să te amesteci printre membrii echipelor care roiesc în jurul mașinilor lor și poți vedea piloții pregătindu-se pentru intimidanta cursă Nürburg VLN!
Apoi ne îndreptăm spre zona VIP Hospitality lounge unde vom petrece după-amiaza urmărind cursa!Această locație are acces direct la boxe, unde vei servi micul dejul, prânz, snack-uri și băuturi toată ziua (toate incluse în preț), iar la finalizarea cursei, te poți duce în culise ca să vezi personal rezultatul ‘torturilor’ la care au fost supuse mașinile în timpul cursei
Sâmbătă seara îți petreci timpul după bunul tău plac…Mergi unde vrei, fă ce vrei…întâlnește-te cu noii tăi prieteni de la curse. Sunt atât de multe de făcut și văzut pe circuit încât nu îți va fi greu să alegi ce să faci.
Duminică
Duminică pista este deschisă toată ziua pentru sesiunile publice așa că este șansa ta să ieși și să încerci personal faimosul circuit.În acest pachet ai la dispoziție un Renault Clio Cup de 200cp pentru 4 ture de circuit, având un instructor care va sta lângă tine pentru primul tur.
Echipa noastră de instructori de pilotaj îți va face o informare prealabilă referitor de ce trebuie să ții cont, te vor așeza în scaunul de pilot, te vor duce pe circuit în primul tău tur, arătându-ți toate traiectoriile corecte de încadrare în curbe și tehnicile de pilotaj. După aceea esti pe cont propriu… om și mașină.
Îți poți personaliza pachetul și configura pentru mai multe tururi sau chiar pentru mașini mai puternice. Click aici pentru a vedea flota noastră de mașini sport.

Calendar VLN Race Weekend:

Rezervă-ți weekend-ul în jurul acestui calendar de curse VLN în 2017. Zilele de curse din acest calendar sunt zilele de Sâmbătă. Va trebui să ajungi cu cel puțin o zi inainte de această zi și să pleci la o zi după.

Prețuri Ultimate VLN Racing Weekend

Prețurile încep de la € 2749* de persoană pentru întreg weekendul…, iar pentru a doua persoană: € 1154* și includ organizarea completă din România (consultant dedicat în România, configurarea pachetului potrivit, rezervări de avion și cazare), hoteluri anume selectate cu sau fără mic dejun inclus. Aceste oferte sunt supuse unor termeni și condiții. Te rugăm să ne contactezi direct în România pentru mai multe detalii.

Notă!
*prețurile nu conțin biletele de avion și masă pe perioada șederii cu excepția celor menționate în pachet. Biletele de avion se rezervă individual pentru fiecare eveniment în parte, iar costul acestora se va calcula după efectuarea rezervării unui pachet de către client.

Toate pachetele se achită în avans în biroul nostru din România.


Acesta poate fi un pachet excelent pentru grupuri corporate și putem găzdui grupuri și mai mari. Oferta corporate poate fi accesată și de grupuri mai mici de 6 persoane, iar în cazul acesta prețurile pot suferi o ușoară creștere. Te rugăm să ne contactezi pentru detaliile acestor oferte.

Pachete VIP personalizate se pot configura la cerere: acestea includ hoteluri de lux, închirieri de mașini sport de top, opțiuni de activități pe circuitul Spa-Francorchamps și Tururi Taxi (Hot Taxi Laps) cu legenda locală (asa cum au prezentat-o cei de la Top Gear), Sabine Schmitz, femeia pilot de curse, faimoasă pentru tururile ei Hot Taxi Laps efectuate în modelul BMW M5 V10. Mulți bărbați au coborât din mașina ei cu fața palidă și degetele albe de la strângerea hamului de siguranță!

Rezervări și Informații

Pentru mai multe informații și rezervări ne poți contacta direct în România prin formularul de contact.

Îți oferim servicii complete de rezervare și organizare a pachetelor motorsport. Astfel noi îți facem programul de rezervări pentru mașini și circuite, îți organizăm zborurile, te ridicăm de la aeroport, îți efectuăm rezervările la cele mai bune restaurante și locuri de cazare din jurul circuitului, îți închiriem mașini sport și îți oferim biletele de acces pe piste.

Avem experiența de a-ți furniza tot ceea ce regiunea montană Eifel din Germania are mai bun de oferit.
Nu ai altceva de făcut decât să ne contactezi și ne ocupăm noi de restul.

SUS