Beneficiază de Servicii Auto de Clasă Mondială

Asistență Rutieră

AssistExperience cu acoperire la nivel European.

acoperire pentru un număr

nelimitat

de evenimente

la un cost unic de doar

80 EUR

per auto, per an

mobilitate și suport premium

garantat

oriunde în Europa

Servicii acoperite de pachetul de asistență rutieră în Europa

inclusiv România

 • Asistență rutieră la locul accidentului
 • Tractare auto
 • Recuperarea și tractarea autovehiculului accidentat
 • Recuperarea și tractarea autovehiculului în caz de furt
 • Parcarea autovehiculului defectat
 • Recuperarea autovehiculului reparat
 • Livrarea pieselor de schimb
 • Repatrierea autovehiculului
 • Călătorie cu trenul sau cu avionul (clasa business)
 • Cazare hotelieră 5 stele
 • Autoturism de înlocuire
 • Transport cu taxi
 • Asistență legală în afara României
 • Servicii de traducere/translare în afara României
 • Asistență financiară în cazul telefonului mobil furat
 • Informare și consiliere

Acoperirea geografică

Dacă contractezi serviciul nostru de asistență rutieră AssistExperience, ești acoperit(ă) în următoarele țări Europene:

Albania, Andora, Austria, Belgia, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Republica Cehă, Ceuta, Croația, Danemarca, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Grecia, Irlanda, Italia, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Mariea Britanie, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, ROMÂNIA, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania (continentală), Suedia, Turcia (sectorul european și asiatic), Ungaria, Vatican.

ESTE EXTREM DE SIMPLU SĂ LUCREZI CU NOI

Alege serviciile dorite

Citește pe acest site detaliile serviciului de asistență rutieră sau pur și simplu dă-ne un telefon și întreabă-ne cum te putem ajuta pentru a te asigura că esți acoperit(ă).

Contactează-ne și venim noi la tine

Contractează serviciile noastre fără să fii nevoit să părăsești confortul biroului / domiciliului tău. Contactează echipa noastră și îți vom explica cum să contractezi serviciile noastre.

RELAXEAZĂ-TE ȘI UITĂ DE BĂTĂI DE CAP

Dacă se întâmplă un eveniment nedorit pe șosea, oriunde în Europa, pe lângă de tractarea vehiculului tău, vei beneficia de suport și acoperire Premium.

TheAutoExperience în cifre

0

GARANȚIA CALITĂȚII

0

DISPONIBILITATE DEDICATĂ

0

EXPERTIZĂ PROFESIONALĂ

0

GRADUL DE SATISFACȚIE

Nagy-Bege Kornelia

"Până când nu am experimentat serviciile de întreținere a autoturismelor de la TheAutoExperience, nici nu m-am gândit că aș avea nevoie de asemenea servicii. Iar acum, nici nu îmi pot imagina viața fără serviciile lor, pentru că este atât de confortabil, neavând nicio grijă cu administrarea, întreținerea, service-ul mașinilor.
Recomand cu cea mai mare încredere, veți avea parte de o experiență premium, garantat."

Laurențiu Stan

"Beneficiez de 3 ani deja de serviciile TheAutoExperience, și m-am obișnuit să nu îmi fac griji cu privire la întreținerea acestora, mai ales că beneficiem și de economii substanțiale ale costurilor de întreținere. TheAutoExperience reprezintă o referință pozitivă în domeniul serviciilor de mentenanță auto din România, care poate fi luată ca exemplu de bune practici de către orice antreprenor, din orice alt domeniu."

Dragotă Ingrid

"Vorbele bune despre ei au ajuns la mine înainte de a intra efectiv în legătură cu vreunul dintre angajații acestei companii! Astfel am început colaborarea și apoi totul a mers ca pe roate!
Mulțumesc foarte mult echipei TheAutoExperience pentru ajutorul oferit, pentru promtitudinea cu care au răspuns întrebărilor mele, pentru sfaturile primite și pentru soluționarea profesională a proiectului de achiziție a mașinii mele."

Andrei Văcaru

"Cei de la TheAutoExperience m-au asistat la achizitia mașinii mele și în continuare se ocupă în mod profesional de întreținerea acesteia. Este o adevărată relaxare să știi că nu ești păcălit în service ci, dimpotrivă, având un reprezentant acolo, lucrurile sunt făcute nemțește.
TheAutoExperience - o apariție care cred că va deveni fenomen!"

Nagy-Bege Zoltán

"Mă consider o persoană care se pricepe la mașini, știu ce vreau de la o mașină și știu cum să-mi aleg mașina pentru a nu fi dezamăgit ulterior. Ai zice că nu prea am nevoie de serviciile TheAutoExperience. Și totuși, m-au ajutat și mă ajută în continuare enorm de mult serviciile lor profesionale. Bravo TheAutoExperience!
Sunteți într-adevăr profesioniști, oferind servicii până acum inexistente pe piață, la un standard greu de imaginat."

Ciobanu Anamaria

"La achiziția mașinii mele am salvat mult timp, consultantul TheAutoExperience ocupându-se de toate aspectele selecției, organizarea drive-testelor configurarea finală și negocierea unui preț fantastic cu dealerii. Experiența cumpărării primei mele mele mașini rămâne pentru mine o amintire foarte frumoasă.
Mulțumesc că ați făcut ca totul să fie atât de simplu și ușor."

Radu Dumitrescu

"Deși am mai avut experiențe de condus pe alte circuite, pot să spun fără rezerve că pilotajul pe Nürburgring a fost cea mai tare experiență din viața mea!
Mulțumesc echipei TheAutoExperience pentru promptitudine și organizarea excelentă a acestei escapade!
Nu va fi ultima oară când vom colabora!"

TheAutoExperience România

Suntem o echipă de specialiști din domeniul auto, care ne-am dedicat cariera dezvoltării serviciilor premium în domeniul auto.

GreenGate Office Centre
Blvd. Tudor Vladimirescu nr. 22, Etaj. 5,
Sector 5, București - 050883, România
Tel.: +40 31 854 16 35 / +40 721 498 334
e-mail: contact@theautoexperience.ro

RĂMÂI CONECTAT CU NOI!

Vom face tot posibilul să-ți furnizăm informații valoroase și să te suprindem cu noutăți din activitatea noastră și din domeniul auto în general!

SUS