• ÎȚI RECOMANDĂM CELE MAI POTRIVITE MODELE PENTRU TINE

  Analiză și selecție

 • ÎȚI ORGANIZĂM SESIUNILE DE DRIVE-TEST CU MODELELE SELECTATE

  Drive Test

 • TE AJUTĂM SĂ ÎȚI DOTEZI MAȘINA CU TOT CE AI NEVOIE

  Configurarea vehiculului

 • OBȚINEM CEL MAI BUN RAPORT PREȚ-CALITATE ÎN NEGOCIEREA CU DEALERII AUTO

  Negocierea celor mai bune prețuri

 • TE ASISTĂM LA RECEPȚIA VEHICULULUI ACHIZIȚIONAT

  Recepția vehiculului

 • NE OCUPĂM DE ÎNMATRICULAREA VEHICULULUI LA CHEIE

  Înmatriculare și proceduri legale

Îți rămâne să experimentezi doar latura plăcută a procesului de achiziție a mașinii tale, facând alegeri din lista de posibile modele auto potrivite personalității tale, efectuând drive-teste și semnând contractul de achiziție!

Noi, cei de la TheAutoExperience, “trăim și respirăm mașini”.

Prin cunoașterea vastă și detaliată a industriei auto, transformăm achiziția autoturismului tău într-o experiență plăcută, așa cum ar trebui să fie...

Beneficiezi de consilier dedicat pentru proiectul tău de achiziție auto.

Te asistăm și te reprezentăm în toate aspectele experienței tale de achiziție a unui vehicul nou.

Pentru că noi lucrăm exclusiv pentru tine și nu suntem un dealer auto, te putem ajuta în achiziționarea sau contractarea în leasing a oricărui vehicul nou. Nu primim comisioane de la niciun producător sau dealer auto și nici de la instituțiile de finanțare sau companiile de asigurări în procesul tranzacționării autovehiculului tău.

Astfel ne asigurăm că vei beneficia întotdeauna de cea mai corectă opțiune.

ESTE EXTREM DE SIMPLU SĂ LUCREZI CU NOI

Alege serviciile dorite

Citește pe acest site detaliile serviciilor de care ești interesat(ă) sau pur și simplu dă-ne un telefon și întreabă-ne cum te putem ajuta în orice problemă legată de mașina ta.

Contactează-ne și venim noi la tine

Contractează serviciile noastre fără să fii nevoit să părăsești confortul biroului / domiciliului tău. Contactează echipa noastră și vom programa o întâlnire personală în cel mai scurt timp posibil.

RELAXEAZĂ-TE ȘI UITĂ DE BĂTĂI DE CAP

Îți oferim asistență profesională completă în vederea alegerii celui mai potrivit autovehicul care să corespundă nevoilor și preferințelor tale.

TheAutoExperience în cifre

GARANȚIA CALITĂȚII

DISPONIBILITATE DEDICATĂ

EXPERTIZĂ PROFESIONALĂ

GRADUL DE SATISFACȚIE

Nagy-Bege Kornelia

"Până când nu am experimentat serviciile de întreținere a autoturismelor de la TheAutoExperience, nici nu m-am gândit că aș avea nevoie de asemenea servicii. Iar acum, nici nu îmi pot imagina viața fără serviciile lor, pentru că este atât de confortabil, neavând nicio grijă cu administrarea, întreținerea, service-ul mașinilor.
Recomand cu cea mai mare încredere, veți avea parte de o experiență premium, garantat."

Laurențiu Stan

"Beneficiez de 3 ani deja de serviciile TheAutoExperience, și m-am obișnuit să nu îmi fac griji cu privire la întreținerea acestora, mai ales că beneficiem și de economii substanțiale ale costurilor de întreținere. TheAutoExperience reprezintă o referință pozitivă în domeniul serviciilor de mentenanță auto din România, care poate fi luată ca exemplu de bune practici de către orice antreprenor, din orice alt domeniu."

Dragotă Ingrid

"Vorbele bune despre ei au ajuns la mine înainte de a intra efectiv în legătură cu vreunul dintre angajații acestei companii! Astfel am început colaborarea și apoi totul a mers ca pe roate!
Mulțumesc foarte mult echipei TheAutoExperience pentru ajutorul oferit, pentru promtitudinea cu care au răspuns întrebărilor mele, pentru sfaturile primite și pentru soluționarea profesională a proiectului de achiziție a mașinii mele."

Andrei Văcaru

"Cei de la TheAutoExperience m-au asistat la achizitia mașinii mele și în continuare se ocupă în mod profesional de întreținerea acesteia. Este o adevărată relaxare să știi că nu ești păcălit în service ci, dimpotrivă, având un reprezentant acolo, lucrurile sunt făcute nemțește.
TheAutoExperience - o apariție care cred că va deveni fenomen!"

Nagy-Bege Zoltán

"Mă consider o persoană care se pricepe la mașini, știu ce vreau de la o mașină și știu cum să-mi aleg mașina pentru a nu fi dezamăgit ulterior. Ai zice că nu prea am nevoie de serviciile TheAutoExperience. Și totuși, m-au ajutat și mă ajută în continuare enorm de mult serviciile lor profesionale. Bravo TheAutoExperience!
Sunteți într-adevăr profesioniști, oferind servicii până acum inexistente pe piață, la un standard greu de imaginat."

Ciobanu Anamaria

"La achiziția mașinii mele am salvat mult timp, consultantul TheAutoExperience ocupându-se de toate aspectele selecției, organizarea drive-testelor configurarea finală și negocierea unui preț fantastic cu dealerii. Experiența cumpărării primei mele mele mașini rămâne pentru mine o amintire foarte frumoasă.
Mulțumesc că ați făcut ca totul să fie atât de simplu și ușor."

Radu Dumitrescu

"Deși am mai avut experiențe de condus pe alte circuite, pot să spun fără rezerve că pilotajul pe Nürburgring a fost cea mai tare experiență din viața mea!
Mulțumesc echipei TheAutoExperience pentru promptitudine și organizarea excelentă a acestei escapade!
Nu va fi ultima oară când vom colabora!"

TheAutoExperience România

Suntem o echipă de specialiști din domeniul auto, care ne-am dedicat cariera dezvoltării serviciilor premium în domeniul auto.

GreenGate Office Centre
Blvd. Tudor Vladimirescu nr. 22, Etaj. 5,
Sector 5, București - 050883, România
Tel.: +40 721 498 334
e-mail: contact@theautoexperience.ro

RĂMÂI CONECTAT CU NOI!

Vom face tot posibilul să-ți furnizăm informații valoroase și să te suprindem cu noutăți din activitatea noastră și din domeniul auto în general!

SUS