OFERIM SERVICII IMPECABILE DIN 2013

Excelență în livrarea serviciilor

AFLĂ PĂREREA CLIENȚILOR NOȘTRI

De 7 ani clienții noștri beneficiază de cele mai bune servicii auto

Ne bucurăm nespus de mult de faptul că produsele noastre inovatoare, dezvoltate meticulos de echipa TheAutoExperience, având la bază o filozofie ambițioasă, sunt apreciate de către toți clienții care ne-au creditat cu încrederea lor încă de la lansarea serviciilor noastre în România.

Ne bucurăm că eforturile depuse pentru a crea servicii impecabile au dat roade și suntem mândri de fiecare dată când clienții noștri ne recomandă cu încredere.

Cătălin Nichifor

CEO - NichiforConsulting

"Fiecare trebuie să se ocupe de ce știe cel mai bine, TheAutoExperience fiind ingredientul necesar și disponibil în utilizarea eficientă, fără dureri de cap și în condiții de siguranță maximă, a mașinii personale sau a celei de companie. Recomand cu cea mai mare căldură serviciile TheAutoExperience tuturor celor care își doresc o mașină întreținută corect și timp mai mult pentru propriile afaceri."

Stan Laurențiu-Adrian

CEO - FairValue Consulting

"Îmi place să am un autoturism, îmi place să îl conduc, însă nu-mi place deloc să mă ocup de întreținerea acestuia. Timpul petrecut în service, așteptând să se finalizeze revizia, mi se pare timp irosit, în care aș putea face altceva mai productiv.

Când am auzit că TheAutoExperience poate face asta în locul meu, nu am ezitat nicio clipă să-i contactez. Am aflat astfel că nu se ocupă doar cu preluarea autoturismului și predarea în service pentru revizie, ci se ocupă de tot ceea ce este necesar, de la contractarea polițelor de asigurare până la vânzare sau achiziție. Nu mă așteptam să existe asemenea servicii în România.

Beneficiez de 3 ani deja de serviciile TheAutoExperience, prin grija directă a domnului Robert Bene, pentru două autoturisme deținute de compania noastră. M-am obișnuit să nu îmi fac griji cu privire la întreținerea acestora și sunt decis să continui colaborarea, mai ales că beneficiem și de economii substanțiale ale costurilor cu piesele de schimb și manoperă.


The Auto Experience reprezintă o referință pozitivă în domeniul serviciilor de mentenanță auto din România, care poate fi luată ca exemplu de bune practici de către orice antreprenor, din orice alt domeniu."

Andrei Văcaru

Managing Partner - HPDI

"De obicei, nu scriu testimoniale. Aleg să fac asta acum pentru că eu cred că valoarea oamenilor ar trebui să bată valoarea marketingului făcut cu multe zerouri. Mai jos, vă invit să citiți experiența mea cu echipa TheAutoExperience.

Nu am fost niciodată un specialist în mașini. Nici nu am avut pretenția. Problemele apăreau atunci când încercam să cumpăr una. Agentul de vânzări avea interes să cumpăr un model cât mai scump. Fără să se intereseze ce fire sunt, pentru ce imi trebuie, ce buget am și ce ar însemna asta calculat în taxe, revizii, reparații etc.

I-am rugat pe cei de la TheAutoExperience să mă ajute. Partea bună a fost că am stat împreună să alegem din mai multe modele, am făcut un top iar de aici s-au ocupat ei. Surpriza a venit când mi-au dat ofertele care erau mai ieftine decât ce primisem eu de la dealer. Încă o bulină albă, nu a trebuit să umblu eu și să port negocierile.

Pasul doi: actele, declarațiile, ghișeele, umblătura fără rost. Nu le-am cunoscut. Cu tot cu programări la RAR, ANAF, primărie, administrație financiară și poliție, în 3 zile era totul gata și în țiplă.

Pasul trei: revizii, reparații, piese, ITP-uri etc. Sincer, este o adevărată relaxare să știi că nu ești păcălit ci, dimpotrivă, lucrurile sunt făcute nemțește. Pentru prima dată, am primit piese originale la prețuri care le băteau pe cele găsite de mine în piață. Apoi, e chiar fain să primești un telefon și când răspunzi să ți se spună: tre sa facem ITP-ul. Când putem lua mașina 2 ore? La fel e cu reviziile.  Baieților le merge inițiativa și au o evidență clară a tuturor lucrurilor pe care în mod normal le făceam cu întârziere și cu teama de amendă.

Știu ca e cam lung testimonialul meu dar e cinstit și fără înflorituri. Dacă vreți, e ca și cum ai angaja, timp de o lună, un om bun și corect, numai că el îți muncește un an întreg fără discuții despre măriri de salariu, greșeli, lucruri uitate sau făcute de mântuială.

TheAutoExperience - o apariție care cred că va deveni fenomen.

Ciobanu Anamaria

Manager Valuation Services - KPMG

"Când în sfârșit m-am hotărât că trebuie să-mi cumpăr mașina, m-am uitat cu interes pe diverse site-uri ale dealerilor de mașini, iar după o săptămână eram mai puțin decisă decât la începutul acesteia. Așa că m-am decis să apelez la serviciile unui consultant care să mă ajute să identific mașina care se apropie cel mai mult de ceea ce îmi doresc și se încadrează în bugetul alocat. Așa l-am cunoscut pe Robert și echipa TheAutoExperience.

Astfel am salvat mult timp, consultatul ocupându-se de toate aspectele selecției, eu fiind nevoită să aloc timp doar pentru analiza listei de mașini selectate și testarea acestora. Tot cu ajutorul celor de la TheAutoExperience, având informații complete, am reușit să negociez un preț bun de achiziție al mașinii.

Așa că experiența achiziției primei mașini rămâne pentru mine o amintire foarte frumoasă.

Mulțumesc, că ați făcut ca totul să fie atât de simplu și ușor."

Nagy-Bege Kornélia

CEO - GREENTherapy

"Până când nu am experimentat serviciile de întreținere a autoturismelor oferite de TheAutoexperience, nici nu m-am gândit ca aș avea nevoie de asemenea servicii. Iar acum, nici nu îmi pot imagina viața fără serviciile lor, pentru că este atât de confortabil, neavând nicio grijă cu administrarea, întreținerea, service-ul mașinilor.

Recomand cu ceea mai mare încredere, veți avea parte de o experiență Premium, garantat."

Dragotă Ingrid

Profesor - ASE

"Am inițiat drumul colaborării mele cu TheAutoExperience pornind de la binecunoscuta expresie că și Timpul costă bani! Aveam nevoie de o mașină nouă, eveniment fericit în orice familie, însă aveam întreg procesul de studiere a pieței pentru a găsi cea mai potrivită marcă de mașină, plus toate drumurile care înconjurau acest proces de achiziție și costurile aferente înmatriculării noii mașini.

Mai mult decât atât, aveam și mașina veche pe care doream să o predau la Remat pentru a obține prima de casare, ceea ce se adăuga la procesul de finalizare a achiziției noii mașini.

Deși unele argumente de natură financiară mă puteau opri din acest drum, până la urmă am realizat că inclusiv timpul consumat și stresul aferent acestui proces cântăresc greu în balanță și am decis să apelăm la echipa ”TheAutoExperience”.

Vorbele bune despre ei au ajuns la mine înainte de a intra efectiv în legătură cu vreunul dintre membrii echipei! Astfel am început colaborarea și apoi totul a mers ca pe roate! Totul a fost foarte comod pentru mine, echipa TheAutoExperience s-a ocupat inclusiv de toate procedurile de casare și procesele legale de radiere a mașinii vechi, astfel că am rămas cu bucuria achiziției noii mașini și am scăpat de toate aspectele mai puțin plăcute ce au înconjurat-o!

Mulțumesc foarte mult echipei TheAutoExperience pentru ajutorul oferit, pentru promtitudinea cu care au răspuns întrebărilor mele și pentru sfaturile primite și îi urez să aibă o viață cât mai lungă și prosperă pe piața de profil din România!"

Nagy-Bege Zoltán

Vicepreședinte - ANRE

"De când utilizez serviciile TheAutoExperience, am avut privilegiul să beneficiez de pachetul de întreținere completă a vehiculelor, care oferă o gamă largă de servicii, de la preluarea și introducerea masinii în service, la achitarea taxei de drum, notificări privind expirarea asigurărilor RCA și CASCO și multe altele. M-au ajutat chiar să vând o mașină și momentan suntem în plin proces de achiziționare a uneia noi.

Mă consider o persoană care se pricepe la mașini, care citește destul de mult despre acestea, care se documentează în detaliu înainte să cumpere un anumit model de mașină, o persoană cu gust bine format în privința autoturismelor. Știu ce vreau de la o mașină și știu cum să-mi aleg mașina pentru a nu fi dezamăgit ulterior. Ai zice că nu prea am nevoie de serviciile TheAutoExperience. Și totuși, m-au ajutat și mă ajută în continuare enorm de mult. Din lipsă de timp și de răbdare, nu am capacitatea lor de a “vâna” ofertele din piață.

Relativ repede am identificat împreună nevoile mele, categoria de mașină de care am nevoie și, practic în aceeași zi, m-am trezit cu propuneri și oferte de modele auto, programări la test-drive și opinii profesionale privind selectia de modele. Mi-ar fi luat săptămâni întregi să strâng atât de multe oferte și să mă programez la test-drive, însă lui Robert i-au trebuit doar câteva ore.

Mă gândesc deja să încerc și serviciile motorsport din oferta lor… caut în agenda mea un week-end liber pentru o escapadă pe Nürburgring.

Bravo TheAutoExperience! Sunteți într-adevăr profesioniști, oferind servicii până acum inexistente pe piață, la un standard greu de imaginat."

Radu Dumitrescu

Business Development Manager - SANAMED HOSPITAL

"Primul contact cu cei de la TheAutoExperience l-am avut în seara zilei de 26 mai, când am aflat din scurt că pe timpul weekendului pot în sfârșit să ajung la mult râvnitul Nürburgring. Căutând o soluție pentru a închiria rapid o mașină, de pe o zi pe alta, (rezervările făcându-se în mod normal cu până la patru zile în avans) am contactat biroul din București al TheAutoExperience.

Aflându-mă în ultima sută de metri, pun mâna pe telefon și surprinzător pentru ora târzie, îmi răspunde cineva de la TheAutoExperience, dornic să mă ajute în a avea parte de distracția vieții mele. Îmi spune ca cererea mea este foarte din scurt, dar că va face tot posibilul ca visul meu să se împlinească.

Închid telefonul, iar după jumătate de oră primesc un e-mail de confirmare, cum că a doua zi personalul de pe Nürburgring mă va aștepta pe circuit cu mașina pregătită de distracție.

Odată ajuns acolo, am întâlnit o echipă primitoare și dornică de a mă face să mă simt cât mai bine, care mi-a făcut trainingul specific pachetului achiziționat, după care am pornit pe circuit. Deși am mai avut experiențe de condus pe alte circuite, pot să spun fără rezerve că pilotajul pe Nürburgring a fost cea mai tare experiență din viața mea!

Mulțumesc echipei TheAutoExperience pentru promptitudine și organizarea excelentă a acestei escapade! Nu va fi ultima oară când vom colabora!"

TheAutoExperience în cifre

GARANȚIA CALITĂȚII

DISPONIBILITATE DEDICATĂ

EXPERTIZĂ PROFESIONALĂ

GRADUL DE SATISFACȚIE

Noi, cei de la TheAutoExperience, “trăim și respirăm mașini”.

Prin cunoașterea vastă și detaliată a industriei auto,
transformăm achiziția și întreținerea autoturismului tău într-o experiență plăcută,
așa cum ar trebui să fie...

TheAutoExperience România

Suntem o echipă de specialiști din domeniul auto, care ne-am dedicat cariera dezvoltării serviciilor premium în domeniul auto.

GreenGate Office Centre
Blvd. Tudor Vladimirescu nr. 22, Etaj. 5,
Sector 5, București - 050883, România
Tel.: +40 721 498 334
e-mail: contact@theautoexperience.ro

RĂMÂI CONECTAT CU NOI!

Vom face tot posibilul să-ți furnizăm informații valoroase și să te suprindem cu noutăți din activitatea noastră și din domeniul auto în general!

SUS