Despre noi

Noi, cei de la TheAutoExperience, facem parte din categoria pasionaților auto care au fost în permanență în căutare de servicii de calitate și care și-au dorit să simtă grija și implicarea personalului care se ocupă cu întreținerea și reparația autoturismelor lor. Dorința noastră de a primi astfel de servicii ne-a motivat să dezvoltăm ambițiosul proiect TheAutoExperience.

Sub marca TheAutoExperience funcționează o echipă de specialiști pasionați ai domeniului auto. Cu ajutorul experienței lor, oferim servicii complete în ceea ce privește achiziția și întreținerea autoturismelor și consiliem clienții din România în majoritatea activităților ce includ autoturismele lor.

Ne mândrim cu faptul că ne-am ambiționat să ducem proiectul TheAutoExperience la extrem în ceea ce privește serviciile de calitate și suntem echipa care se concentrează cu adevărat pe interesele clientului. 

Dorim să oferim clienților noștri ceea ce considerăm că lipsește în domeniul auto din România: servicii impecabile livrate cu precizie nemțească.

Acesta este principiul pe care am construit serviciile noastre și aceasta este filozofia pe baza căreia vom deveni brandul care oferă cele mai bune servicii din România în domeniul auto.

Susținem activ achiziția de vehicule noi și utilizarea consumabilelor, pieselor de schimb și accesoriilor de cea mai bună calitate. Acestea sunt vitale pentru întreținerea corectă și utilizarea sigură a vehiculelor și păstrarea lor în cele mai bune condiții pe parcursul exploatării. În acest fel, crește fiabilitatea și perioada lor de viață.

Noi transformăm deținerea unui autovehicul, într-o experiență plăcută și relaxantă, așa cum ar trebui să fie!

Ca o extensie firească a serviciilor noastre de calitate, din martie 2014 am devenit partenerul oficial și reprezentantul exclusiv în România al RSR Nürburg, cel mai mare furnizor de servicii motorsport de pe Nürburgring – Germania. RSR Nürburg și-a construit o reputație de excelență în ultimii 15 ani pe celebrul circuit Nürburging, pentru instruirea conducătorilor auto, închirierea de mașini sport de lux și mașini de curse, evenimente auto excepționale și circuite turistice auto.

Oferim astfel o plajă bogată de servicii motorsport – atât pentru pasionații amatori de curse, cât și pentru profesioniștii din domeniu, – pe circuitul Nürburgring și alte circuite celebre din Europa, precum Spa-Francorchamps, Hockenheim, Zolder, etc.

În cadrul website-ului nostru am dezvoltat și o secțiune de tip glosar prin care dorim să transmitem vizitatorilor o parte din cunoștințele noastre despre procesul de achiziție și întreținere a autoturismelor, sub forma unor informații gratuite. Conținutul acestui glosar va fi constant îmbogățit cu cele mai actuale și relevante informații din domeniul auto. Mulțumim pe această cale mărcilor auto și producătorilor de consumabile, piese de schimb și accesorii care au devenit partenerii noștri și care susțin această inițiativă cu cele mai recente și relevante informații din domeniul lor de activitate.

Te invităm, așadar, să savurezi informațiile de pe site-ul nostru despre această industrie fascinantă. Fii sigur că ai găsit un loc unde poți afla oricând o informație utilă despre și pentru autoturismul tău și că poți beneficia de servicii impecabile în domeniul auto.

Devino clientul nostru și îți garantăm că deținerea unui vehicul se va transforma într-o experiență plăcută și relaxantă, așa cum ar trebui să fie.

 

Cu considerație,

 

Robert Bene

Fondator & CEO

SUS