Află mai multe despre filozofia și principiile TheAutoExperience

Excelență în livrarea serviciilor

ROBERT BENE

Fondator & CEO

Noi, cei de la TheAutoExperience, facem parte din categoria pasionaților auto care au fost în permanență în căutare de servicii de calitate și care și-au dorit să simtă grija și implicarea personalului care se ocupă cu întreținerea și reparația autoturismelor lor. Dorința noastră de a primi astfel de servicii și lipsa acestora pe piața din România ne-a motivat să dezvoltăm ambițiosul proiect TheAutoExperience.

CINE SUNTEM ȘI CE FACEM

Din anul 2013 sub marca TheAutoExperience echipa noastră de specialiști, pasionați ai domeniului auto, oferă servicii complete în ceea ce privește achiziția și întreținerea autoturismelor și consiliem clienții din România în majoritatea activităților ce includ autoturismele lor. Ne mândrim cu faptul că ne-am ambiționat să ducem proiectul TheAutoExperience la extrem în ceea ce privește serviciile de calitate și suntem echipa care se concentrează cu adevărat pe interesele clientului. Și ca să dovedim acest lucru, am implementat pentru prima dată în România un program de garantare a calității serviciilor din domeniul auto.

Încă de la lansare, oferim clienților noștri ceea ce considerăm că lipsește în domeniul auto din România
SERVICII IMPECABILE LIVRATE CU PRECIZIE NEMȚEASCĂ!

Acesta este principiul pe care am construit serviciile noastre și aceasta este filozofia pe baza căreia ne-am propus să devenim brandul care oferă cele mai bune servicii din România în domeniul auto. Susținem activ corectitudinea și transparența în toate aspectele achiziției și întreținerii vehiculelor și credem că serviciile de calitate superioară ar trebui să fie standardul în acest domeniu. Pe acest fundament de-am dezvoltat toate serviciile și procesele de lucru și acesta este forța care ne provoacă în fiecare zi să atingem excelența în munca noastră.

TheAutoExperience în cifre

0

GARANȚIA CALITĂȚII

0

DISPONIBILITATE DEDICATĂ

0

EXPERTIZĂ PROFESIONALĂ

0

GRADUL DE SATISFACȚIE

IMPLICAREA ÎN LUMEA MOTORSPORTULUI RECREAȚIONAL

Ca o extensie firească a serviciilor noastre "high-end", din martie 2014 am devenit partenerul oficial și reprezentantul exclusiv în România al RSR Nürburg, cel mai mare furnizor de servicii motorsport de pe Nürburgring – Germania. RSR Nürburg și-a construit o reputație de excelență în ultimii 19 ani pe celebrul circuit Nürburgring, pentru instruirea conducătorilor auto, închirierea de mașini sport de lux și mașini de curse, evenimente auto excepționale și circuite turistice auto.

Oferim astfel o plajă bogată de servicii motorsport – atât pentru pasionații amatori de curse, cât și pentru profesioniștii din domeniu, – pe circuitul Nürburgring din Germania și alte circuite celebre din Europa, precum Spa-Francorchamps din Belgia, Ascari Race Resort din Spania, etc.

Nagy-Bege Kornelia

"Până când nu am experimentat serviciile de întreținere a autoturismelor de la TheAutoExperience, nici nu m-am gândit că aș avea nevoie de asemenea servicii. Iar acum, nici nu îmi pot imagina viața fără serviciile lor, pentru că este atât de confortabil, neavând nicio grijă cu administrarea, întreținerea, service-ul mașinilor.
Recomand cu cea mai mare încredere, veți avea parte de o experiență premium, garantat."

Laurențiu Stan

"Beneficiez de 3 ani deja de serviciile TheAutoExperience, și m-am obișnuit să nu îmi fac griji cu privire la întreținerea acestora, mai ales că beneficiem și de economii substanțiale ale costurilor de întreținere. TheAutoExperience reprezintă o referință pozitivă în domeniul serviciilor de mentenanță auto din România, care poate fi luată ca exemplu de bune practici de către orice antreprenor, din orice alt domeniu."

Dragotă Ingrid

"Vorbele bune despre ei au ajuns la mine înainte de a intra efectiv în legătură cu vreunul dintre angajații acestei companii! Astfel am început colaborarea și apoi totul a mers ca pe roate!
Mulțumesc foarte mult echipei TheAutoExperience pentru ajutorul oferit, pentru promtitudinea cu care au răspuns întrebărilor mele, pentru sfaturile primite și pentru soluționarea profesională a proiectului de achiziție a mașinii mele."

Andrei Văcaru

"Cei de la TheAutoExperience m-au asistat la achizitia mașinii mele și în continuare se ocupă în mod profesional de întreținerea acesteia. Este o adevărată relaxare să știi că nu ești păcălit în service ci, dimpotrivă, având un reprezentant acolo, lucrurile sunt făcute nemțește.
TheAutoExperience - o apariție care cred că va deveni fenomen!"

Nagy-Bege Zoltán

"Mă consider o persoană care se pricepe la mașini, știu ce vreau de la o mașină și știu cum să-mi aleg mașina pentru a nu fi dezamăgit ulterior. Ai zice că nu prea am nevoie de serviciile TheAutoExperience. Și totuși, m-au ajutat și mă ajută în continuare enorm de mult serviciile lor profesionale. Bravo TheAutoExperience!
Sunteți într-adevăr profesioniști, oferind servicii până acum inexistente pe piață, la un standard greu de imaginat."

Ciobanu Anamaria

"La achiziția mașinii mele am salvat mult timp, consultantul TheAutoExperience ocupându-se de toate aspectele selecției, organizarea drive-testelor configurarea finală și negocierea unui preț fantastic cu dealerii. Experiența cumpărării primei mele mele mașini rămâne pentru mine o amintire foarte frumoasă.
Mulțumesc că ați făcut ca totul să fie atât de simplu și ușor."

Radu Dumitrescu

"Deși am mai avut experiențe de condus pe alte circuite, pot să spun fără rezerve că pilotajul pe Nürburgring a fost cea mai tare experiență din viața mea!
Mulțumesc echipei TheAutoExperience pentru promptitudine și organizarea excelentă a acestei escapade!
Nu va fi ultima oară când vom colabora!"

TheAutoExperience România

Suntem o echipă de specialiști din domeniul auto, care ne-am dedicat cariera dezvoltării serviciilor premium în domeniul auto.

GreenGate Office Centre
Blvd. Tudor Vladimirescu nr. 22, Etaj. 5,
Sector 5, București - 050883, România
Tel.: +40 721 498 334
e-mail: contact@theautoexperience.ro

RĂMÂI CONECTAT CU NOI!

Vom face tot posibilul să-ți furnizăm informații valoroase și să te suprindem cu noutăți din activitatea noastră și din domeniul auto în general!

SUS