Uită de bătăi de cap, timp pierdut la cozi și birocrație

Proceduri
legale
auto

Ne ocupăm noi în locul tău, la cheie!

Servicii complete

Îți oferim o plajă largă de servicii privind procedurile legale de documentații auto. Fie că ai nevoie de înmatricularea sau importul autoturismului tău sau de diversele proceduri RAR, fie ai nevoie să-ți înlocuiești actele auto pierdute sau deteriorate, noi te ajutăm să le duci la bun sfârșit în cel mai scurt timp posibil și cu timp minim alocat acestor proceduri din partea ta.

Nu trebuie să faci altceva decât să ne contactezi, iar de restul ne ocupăm noi!

Noi, cei de la TheAutoExperience, “trăim și respirăm mașini”.

Prin cunoașterea vastă și detaliată a industriei auto,
transformăm achiziția și întreținerea autoturismului tău, sau orice procedură legată de acesta, într-o experiență plăcută, așa cum ar trebui să fie...

Înmatriculări auto la cheie

Îți oferim un mod comfortabil să-ți înmatriculezi mașina și să delegi toate alergăturile și bătăile de cap

Proceduri legale la Registrul Auto Român

Ai acces la know-how și servicii profesionale pentru orice operațiune legal obligatorie la Registrul Auto Român

Duplicate pentru actele auto pierdute

Obține duplicatele actelor auto pierdute fără să-ți părăsești confortul biroului sau domiciliului tău

Radieri autovehicule

Indiferent dacă vinzi un vehicul sau dorești radierea sau scoaterea din evidență a acestuia din alte motive, poți conta pe noi

Servicii vamale pentru autovehicule

Primești la pachet administrarea tuturor procedurilor vamale în cazul importului sau leasingului din altă țară non-EU a vehiculului tău

PREȚURI PENTRU SERVICII DE ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR

în București și județul Ilfov

ACHIZIȚIE DIN ROMÂNIA

auto nou / sh

95 €
105 € pentru Ilfov

Pentru mai multe detalii, te invităm să ne contactezi.

ACHIZIȚIE IMPORT

auto nou / sh

159 €
169 € pentru Ilfov

Pentru mai multe detalii, te invităm să ne contactezi.

ÎNMATRICULARE PROVIZORIE

DRPCIV

55 €
65 € pentru Ilfov

Pentru mai multe detalii, te invităm să ne contactezi.

Ai nevoie de alte proceduri legale auto?

ESTE EXTREM DE SIMPLU SĂ LUCREZI CU NOI

Alege serviciile dorite

Citește pe acest site detaliile serviciilor de care ești interesat(ă) sau pur și simplu dă-ne un telefon și întreabă-ne cum te putem ajuta în orice problemă legată de mașina ta.

Contactează-ne și venim noi la tine

Contractează serviciile noastre fără să fii nevoit să părăsești confortul biroului / domiciliului tău. Contactează echipa noastră și vom programa o întâlnire personală în cel mai scurt timp posibil.

RELAXEAZĂ-TE ȘI UITĂ DE BĂTĂI DE CAP

Poți începe să îți reorganizezi programul, deoarece nu vei mai fi nevoit(ă) să îți pierzi timpul cu organizarea intervențiilor mașinii tale în service sau la firma de asigurare.

TheAutoExperience în cifre

GARANȚIA CALITĂȚII

DISPONIBILITATE DEDICATĂ

EXPERTIZĂ PROFESIONALĂ

GRADUL DE SATISFACȚIE

Nagy-Bege Kornelia

"Până când nu am experimentat serviciile de întreținere a autoturismelor de la TheAutoExperience, nici nu m-am gândit că aș avea nevoie de asemenea servicii. Iar acum, nici nu îmi pot imagina viața fără serviciile lor, pentru că este atât de confortabil, neavând nicio grijă cu administrarea, întreținerea, service-ul mașinilor.
Recomand cu cea mai mare încredere, veți avea parte de o experiență premium, garantat."

Laurențiu Stan

"Beneficiez de 3 ani deja de serviciile TheAutoExperience, și m-am obișnuit să nu îmi fac griji cu privire la întreținerea acestora, mai ales că beneficiem și de economii substanțiale ale costurilor de întreținere. TheAutoExperience reprezintă o referință pozitivă în domeniul serviciilor de mentenanță auto din România, care poate fi luată ca exemplu de bune practici de către orice antreprenor, din orice alt domeniu."

Dragotă Ingrid

"Vorbele bune despre ei au ajuns la mine înainte de a intra efectiv în legătură cu vreunul dintre angajații acestei companii! Astfel am început colaborarea și apoi totul a mers ca pe roate!
Mulțumesc foarte mult echipei TheAutoExperience pentru ajutorul oferit, pentru promtitudinea cu care au răspuns întrebărilor mele, pentru sfaturile primite și pentru soluționarea profesională a proiectului de achiziție a mașinii mele."

Andrei Văcaru

"Cei de la TheAutoExperience m-au asistat la achizitia mașinii mele și în continuare se ocupă în mod profesional de întreținerea acesteia. Este o adevărată relaxare să știi că nu ești păcălit în service ci, dimpotrivă, având un reprezentant acolo, lucrurile sunt făcute nemțește.
TheAutoExperience - o apariție care cred că va deveni fenomen!"

Nagy-Bege Zoltán

"Mă consider o persoană care se pricepe la mașini, știu ce vreau de la o mașină și știu cum să-mi aleg mașina pentru a nu fi dezamăgit ulterior. Ai zice că nu prea am nevoie de serviciile TheAutoExperience. Și totuși, m-au ajutat și mă ajută în continuare enorm de mult serviciile lor profesionale. Bravo TheAutoExperience!
Sunteți într-adevăr profesioniști, oferind servicii până acum inexistente pe piață, la un standard greu de imaginat."

Ciobanu Anamaria

"La achiziția mașinii mele am salvat mult timp, consultantul TheAutoExperience ocupându-se de toate aspectele selecției, organizarea drive-testelor configurarea finală și negocierea unui preț fantastic cu dealerii. Experiența cumpărării primei mele mele mașini rămâne pentru mine o amintire foarte frumoasă.
Mulțumesc că ați făcut ca totul să fie atât de simplu și ușor."

Radu Dumitrescu

"Deși am mai avut experiențe de condus pe alte circuite, pot să spun fără rezerve că pilotajul pe Nürburgring a fost cea mai tare experiență din viața mea!
Mulțumesc echipei TheAutoExperience pentru promptitudine și organizarea excelentă a acestei escapade!
Nu va fi ultima oară când vom colabora!"

TheAutoExperience România

Suntem o echipă de specialiști din domeniul auto, care ne-am dedicat cariera dezvoltării serviciilor premium în domeniul auto.

GreenGate Office Centre
Blvd. Tudor Vladimirescu nr. 22, Etaj. 5,
Sector 5, București - 050883, România
Tel.: +40 721 498 334
e-mail: contact@theautoexperience.ro

RĂMÂI CONECTAT CU NOI!

Vom face tot posibilul să-ți furnizăm informații valoroase și să te suprindem cu noutăți din activitatea noastră și din domeniul auto în general!

SUS